Junniorkoc Ftmm bende de var maalesef hem de 1 2 haftadır doktor ağrılarımı ona bağladı. Bu kadar ishal olması iyi değil dedi ilaç verdi.
Junniorkoc Sulenayir hiç canınızı sıkmayın. Ispanak, yumurta, ceviz, yoğurt, muz, et, balık tüketin sık sık, ben her sabah yumurta yemeğe ve gün içerisinde en az 1 tane muz tüketmeye özen gösteriyorum ☺️ Son bir ayımız nasipse toparlanır hiç merak etmeyin ♥️
Junniorkoc Sulenayir bak sen inatçıya ☺️doğduğunda bol bol elinle beslersin annesiii 🥰 biraz da totosunu ısırabilirsin tabi inadından ötürü 🤩☺️
MusaBarlas 00:00 itibariyle bizde tam 36 haftalik oluyoruz 🥰yarin gidicez bakalim doktorumuz ne dicek bizede cok heycanliyim yarin icin🤡 dogum icinde karisik duygularim var 🤯
Junniorkoc MusaBarlas yaa bende bugün çok heyecanlıydım. ☺️ Hayırlı haberler alın inşallah ♥️ Neden karışık duygulardasınız? ☺️
MusaBarlas Junniorkoc Hepimiz icin hayirlisi agrisiz sizisiz saglikli doğumlar olsun amiiiinnnn😇 2.dogumum ve ilki genel anesteziydi pskljk olarak etkisi cok olmuştu hem dogum korkusu hem geride bekleyen kucuk abimizin olmasi hem gurbet vs vs oyle iste 🙈
Junniorkoc nevfel yanlış hatırlamıyorsam 32. Hafta gitmiştim doktora 1800 dü. Sonrasında hafta da ortalama 250 gram almış görünüyor.
Junniorkoc MusaBarlas Ben de normal doğumdan çok korkuyordum. Ebe bir arkadaşım var onunla konuşunca biraz rahatladım. Gönlünüzü ferah tutun güzel şeyler düşünün en azından bizden tecrübelisiniz ☺️
MusaBarlas Junniorkoc bazen hic birşey bilmemek daha iyi🤪 Aslında bosu bosuna korkuyorum bi sekilde cikacak.ordan 🥰
Ly020818 Junniorkoc sabır edin bebiş en doğru zamani biliyor sağlıkla gelsin geç olsun güç olmasın inşallah sağ salim al kucağına
Junniorkoc Ly020818 amiiin cümlemiz sağlıkla alalım inşallah ☺️ Şimdi geçmiyor gibi görünen zaman su gibi akıp geçecektir. Hayırlı zamanda gelsinler ☺️
Caso9 Junniorkoc biz de bugün 36+0 olduk doktor kontrolünde daha bebeğimizin doğum pozisyonunu almadığını öğrendik bekliyoruz bakalım ☺️ Rahim ağzı uzunluğunuza baktı mı acaba bebek baya inmiş aşağıy dedi
Junniorkoc Caso9 aynı günümüz 🌸 yok bakmadı. Belki 38. Haftada gittiğimde bakar. Bebek zaten sanırsam 32. Haftada dönmüştü. O şekilde bekliyor fıstık ☺️
Mutlumklnc Junniorkoc bizde 36+4 olduk 2930 gram olmuşuz 🧿şimdilik herşey yolunda görünüyor ne zaman gelir merakla bekliyoruz hepimizin bebekleri sağlıkla gelsin 🙏