Ayssmom Bende 36+0 haftalığım doktor 2 hafta sonra gel dedi ben 38+0da yani 39.haftada gidersem ne anlamı var normal doğum mu sezaryen mi diye çatı muayenemi yapmayacakmı anlamadım
Junniorkoc Ayssmom bende aynı şekilde 38 de gideceğim. Çatı muayenesi falan olmadım hiç. Başından beri normal doğumu öneriyor ve normal doğurabilirsin diyor. Bir bildikleri vardır diye düşünüyorum. Ya da ben çok fazla güvendiğim ve sevdiğim bir doktora gidiyorum diye öyle düşünüyorum ☺️ Hayırlısı ☺️
MusaBarlas Junniorkoc bazen hic birşey bilmemek daha iyi🤪 Aslında bosu bosuna korkuyorum bi sekilde cikacak.ordan 🥰
Ozgulos Junniorkoc 36+3 haftalığım, bı gün kontrol vardı 3137 gr olmuşuz, haftaya çatı muayenesi var, ona doğum şeklimiz belirlenmiş olur inş🥰
Junniorkoc Ozgulos oooy biraz tosun olacağız gibi maaşallah ☺️🌸 sağlıkla en hayırlı şekilde gelsinler inşallah ☺️
Asenadgdvrn80 Junniorkoc ben 35+6 olduk yeni çok şükür 🤲 ama40. Haftayı görmek istemiyorum en fazla 38 🤲🤲🤲🤲 ağrılardan dönemiyorum
Junniorkoc Asenadgdvrn80 Zaman geçtikçe daha zor oluyor tabii.. Allah güç kuvvet versin. Ben de 40 larda 41 lerde doğuramıyorum diye postlar açmadan doğururum inşallah diye düşünüyorum ☺️☺️☺️
Ayssmom Junniorkoc bugün bir doktoru dinledim canım başı doktorlar doğum başlarken çatıya bakıyormuş sende dinlemek istersen Kağan kocatepe 37. Haftayı dinle YouTube’da
Ozgulos Junniorkoc evet canım gelişim olaral biraz önde gidiyormuşuz, sanırım ben dengesiz beslendim biraz önüme ne gelirse herşeyi yiyorum, doktorum dün verdiği vitaminleri kesti artık, daha fazla bebeği irileştirmiyelim diye😁😁🙈🙈
Sevgi1907 Junniorkoc ben canim hersey normaldi ama benim minnak oglum birden gelmek istedi 38+2 haftalık dogum yaptim 🥰 🥰
Marvegas1 Junniorkoc 36+5 de doğurdum banda 40 görürsün dedi bi anda suyum geldi her an herşey olabilir 😀❤
Junniorkoc Marvegas1 yaa bak sen güzelliğe 🤗 valla benimde ailem uzakta 4 hafta var daha gelmeyin dedim, onlara böyle söylemişken haftaya doğuma gidersem aniden şok olur herhalde herkes 😂 hayırlı zamanda gelsin 🥰
Betusgunes Junniorkoc bizde 35 olduk geçen hafta kontorolde 2300 filandi 37 de sezaryene alacak doktorumz bakalım tansiyonm var diye
Junniorkoc Betusgunes Tansiyon gerçekten önemli bununla ilgili çok yakınımın kötü tecrübeleri var. Detay vermiyim. 37. Haftada riske atmadan sezaryene alması çok güzel bence. Doktor gerçekten önemli ☺️ Sağlıkla mutlulukla gelsin inşallah 🌸🤗
Bdp Junniorkoc cok sukur saglikli gebelik sekeri ve tansiyonu var Bende o yuzden riske atmak istemedi doktorum heyecan korku mutluluk hepso karistı 😂 hepimizin bebişi sağlıkla gelsin inşAllah 💙
ilayinannesi Junniorkoc bizde 36 haftalık olduk kızımla. Kontrolüm vardı doktor 2850 gram olmuş dedi banada. Sizinle aynı gibiyiz. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insallah😍☺
Junniorkoc ilayinannesi Evet bayağı aynı gidiyoruz 🤩 Bakalım doğumlarımız hangi tarihte olacak haberleşelim ara ara 🤗
Sevgi1907 Junniorkoc o gunu kontrolüm vardi canim doktorumuz direk 40a kadar bekler gelmeye niyeti yok dedi aksama suyum geldi 🤣🤣
Brcburcu 38+6 olduk bizde ben de 36 sonrasında gelir diyordum ama son 8 gün hiçbir belirti yok 😁 zaten makat gelişiydi kızım döner diye bekliyoruz son ana kadar 🙏