Sedacakir mucizemsin-21 korkma canım benim bile bi bakıyorum karnım iniyor bazen gazdan kaynaklı işte 😂 üşütmemeye bak
Melo1071 Tugbaslan3458 dım Hazal_hazar evet oluyor önemli olan doğum yaptığın tarihte son 1senede 90 gün prim ödenmiş olması yani istersen 20.haftadan beri ücretsiz izinde ol doğum yaptığın tarihten geriye gittiğinde 90 gün prim yattiysa hak ediyorsun canım
Cambardak Sevgikaya1525 hayırlı olanı nasip olsun inş 😊😊😊😊 ikiz olsalardı keşke bi kız bi erkek ama onda bile ikiz kız istiyordum
Sevgikaya1525 Cambardak keşke ikiz olsalardı benim ablamlarda ve baba anne tarafında ikiz var bizde istyrduk ama tek oldu sağlıkla gelsinde ilk çocuk farketmiyor cinsiyet
Zeynep_18 Yumurcakk az ve sık yiyorum ben normalde de öyleydim hamileyken de değişmedi bu, isterseniz deneyin sizde☺️
Esra2580 Zeynep_18 https://imgyukle.com/i/L6Z9vR Bizde 2 gün sonra 37 haftamiza giricez oğlumla 💙 dün dış çekim yaptırdık 👶🏻💙 Sağlıkla gelsinler inşallah
Zeynep_18 Esra2580 bende Manisa’da yaşıyorum o yüzden sordum tanıdık geldi çekildiğiniz yer kime yaptırdınız acaba çekimi bende araştırma yapıyorum da☺️