Fatos_teke46 Sevgikaya1525 bnce ben esmer olduğum içindir diye düşünüyorum yada önceden belli gobekliydim diyedir 🙈
shryldrm Teacherr ikinci gebelik mi peki benim ikinci ilkinde benimde yirmilerde çıkmaya başlamıştı şimdi 12ye yaklaştık ama şimdi bile belli
ipekkkkkkk7 ecembugra53 Ay biran önce bende öyle olayım bir de benim nedense duygusallığım çok fazla oldu bugün 15.gunumuz ama hala atlatamadim aglayasim geliyor sürekli kendimi kontrol edemiyorum
Minikpandam1 ipekkkkkkk7 ayy kuzum benim 7 haftam hıçkıra hıçkıra ağlıyorum her kusmamda niye bilmiyorum tedirginde oluyorum bebişim için daha çok ağlamam geliyor
Ugur_bocegi001 Zeynep_18 MaşaAllah 🙏 Buda benim 14 haftalarda çekildiğim fotoğrafım 🤭 şuan 15 hafta https://hizliresim.com/AhQAp8
Sevgikaya1525 Cambardak benim eşim hep kızım diye seviyor ama sonra oğlum olck biliyorum dedii bende erkek hissedyrm ama kız istyrm😂
Cambardak Sevgikaya1525 hayırlı olanı nasip olsun inş 😊😊😊😊 ikiz olsalardı keşke bi kız bi erkek ama onda bile ikiz kız istiyordum
Gul716 Fatos_teke46 bende yeni 10 haftalık oldum ama karnım ilk gebeliğime göre fazla hızla büyüyor sanırım doğuma kadar şişeceğim baya acaba daha 10 haftalık olmama rağmen karın şeklime göre cinsiyet tahmin edilir mi arkadaşlar 🧏🏼♀️
Fatos_teke46 Gul716 bnmde karnım haftama göre baya şişkin gaz olsa neyse diycem yemek olsa neyse dicm sabah bile uyandığımda karnım öyle şişkin ama Bence cinsiyet tahmin edilemez 🤷🏻♀️
Gul716 Fatos_teke46 bazıları yukardaysa veya aşağıdaysa gibi şeyler söylüyor ya ondan merak ettim sağlıklı olsun da herkesin bebişlerş rabbim sağlıkla kucağımıza almayı Nasip etsin iyişallah herkese 🤲🏻