Zeynep_18 Esra2580 bende Manisa’da yaşıyorum o yüzden sordum tanıdık geldi çekildiğiniz yer kime yaptırdınız acaba çekimi bende araştırma yapıyorum da☺️
Esra2580 Zeynep_18 öyle mi neresinde oturuyorsunuz , buse eylem’e yaptırdık çok memnun kaldım henüz fotoğraflar gelmedi önümüzdeki salı günü gorucez , bunları annem çekmişti , çok memnun kaldık çok güzel geçti 🙏
shryldrm Teacherr ilk gebelikte daha geç çıkıyor galiba bilemedim bunda hemen belli olmaya başladı 🐣 sağlıkla hayırla alalım kucağımıza İnşAllah
Esra2580 Zeynep_18 pamukkentte annemlerdeyim grand Medical buraya çok yakın diye burda kalıcam doğuma kadar siz nerde yapicaksiniz doğumu ve doktorunuz kim
Zeynep_18 Esra2580 ben şehir Hastanesi’ne gidiyorum Ali soydara ama bugün öğrendim ki tayini çıkmış o yüzden doktor değişikliği yapmak zorundayım doğumu da orda yapıcam siz Nahit ata ya mı gidiyorsunuz
Esra2580 Zeynep_18 hayır benim doktorumun özel muayenesi var ama anlaşmalı olduğu hastane grand Medical Yasemin Yıldırım
Sevgikaya1525 Cambardak keşke ikiz olsalardı benim ablamlarda ve baba anne tarafında ikiz var bizde istyrduk ama tek oldu sağlıkla gelsinde ilk çocuk farketmiyor cinsiyet