Bi uyuyamayanda ben rüyalar uyandırıyor beni korkutuyorlar 😔
Halaaa uyuyamayan varmı benim gibi 🥺
Ahsennurrrr üzülme. Bizde de aynı. 1.5 saattir uyanığım. Vv
Ahsennurrrr bende uyuyamıyorum yatınca daralıyorum 2 saat uyumuşum oturdum tv ızlıyorum oturduğum yerde uyuyorum sabah sersem oluyorum Allah yardımcımız olsun uykusuzlukta zor oluyor 36 haftalığıyım
Hanz ya bende ağrı sızı olmasada uyiyamiyorum değişik bişi ya bedenim uyku istiyor beynim uyumuyor sanki
Cennetulmeva bendede ne yazıkki 😑
aannepandaa ahh nerde adamın kahvaltısını hazırladım ise yollucam 😂 ben uyurum oğlum uyanır kesin
Merveucar ay bı ara bende saçma sapan rüyalar görüyordum ya
Aysenur96 ahh demekki biz doğumda artık sabahlar öyle gideriz bu gidişle 😩😂
Bende aynı sorun 😏🙄12.de yattım ama 4.30 da kalktım nefes darlığı boğaz da kuruluk saat 5 buçuk oldu ama yok uyku felan 🤲🤲Allahım sen bize kolaylık vermeyi nasip et bizim bu zor zamanlarımızda yar ve yardımcınız olmayı sağlıklı sıhhatli kucağımiza bi avazda almayı nasip et Amimn
Azrabuglem16 bende 12′de uyudum 5′de uyandım ama huzursuz bacak sendromu var bide nefes alamıyorum artık eskisi gibi. Nasıl geçecek bu günler. 36 haftalığım. Zaman çabuk geçsin istiyorum sadece 🙁🤲❤️
SedaMurcak evet Allah kolaylık versin canım artık kendimizi ya el işi oyalanacak yada kitap ben ikisinden birini yapmayı 🤔🤔düşünüyorum
Ahsennurrrr al benden de o kadar. Tuvalete kalkıyorum Bi daha uyuyamiyorum. Çünkü tuvaletten gelip yattığım an tekmeler basliyo. Ama ben aylardır böyleyim şuan 32+3 haftaligim 🤦♀️
Bende burdayım 🙋🏼♀️
Bir türlü dalamıyorum uykuya sağdan sola derken acaba sırt üstü yattım mı sağa fazla yatmamam lazım ama sola yatmaktan da kaburgalarım ağrıyor kafamda bunlarla çelişirken vicdan azabından uykum kaçıyor şimdi de kalktık baş ağrısı hafif bulantım var 🤦🏼♀️ Allahım bir an önce evlatlarımıza sağ Salim kavuştursun inşallah hepimizi 🙏
34+3 malesef agridan uyuyamıyorum 😒 gecen hafta sancim cikmisti bir haftadir yoktu yeniden basladi doktora gidicem kontrole saatimi bekliyorum
Ahsennurrrr ahh ahhhhh unutalı çok oldu uykuyu 35+4
Ahsennurrrr bende saat 04:00 te bi uyandım hala uyuyamadım bari bişeyler okuyayım da öyle gelsin uykum tekrar🤭
Kizlar 31 haftadan beri bende öyleyim, nefes darlığından çift yastığa geçmem gerekti, o zamandan beri gecede 1 saat anca uyuyabiliyorum, sürekli dönüyorum, sabahlar olmuyor, nasıl uyuyorsunuz, nasıl alıştınız çift yastıkla yatmaya? Artık zombie oldum
Ahsennurrrr gece yatarken papatya cayi icip yatmayi deneyin bir
Hanz ay doktorum da demişti onu ikinci paket her akşam demleyip içiyorum ama ilkbaslarda işe yaradı şimdi oda yaramio 😑