Limonumm ay Allahım yarabbim insan once saglikli olmus gelmis ona dua eder 🤦♀️bende eşim ağzından gebelik te hep erkek duydum ayar ediodu hatta ilkini Alparslan die seviodu bende bak bisey olur eder öle seslenme ne malum diodum erkek olucak sonra kaybedince bende çok ağladı ilk kez ağladığını ailesi bile gördü bende sonra 2.dede metehan demeye başladı akıllanmadın dedim snra gene kaybet zaten 3.de kiz yada erken farketmez demeye başladı şükür dedim bende kiz bebek delisiyim çıldırıyorum o dercee hele bide bandana takiolarya degisik değişik Allahım ye beni diyor bi sürü bi sürü kiz olursa tokalar alicam sende al ya kendin ör dene oyalanirsin hem görüyorum bi sürü videolar benim annen de yelekler ordu kusmuk mendilleri bile hazır kadıncağız hep yaptı yaptı doldurdu ne varsa kendi ailemizde var valla kayınvalide benim aralıkta vefat etti coronadan yasarkende oda hep isterdi olsun ölmeden göreyim derdi birazda baskı ederdi her gttgmzde bebek konusu olurdu eve gelince de üzülürdüm pskolojik olarak cenaze zamanı kayinpederim bi dedi veremediniz annenize torun die ne kdr üzüldüm ki