Merhabalar kızlar gebelik kayıpları yaşan hiç çocuğu olmayan anne olmak isteyen bı kadınım yaklaşık 4 yıl önce 1 düşük yaşadım ve 5 ay kadar sonra bir kimyasal gebelik ve bundan iki yıl sonra kürtaj yaşadım . Kürtajdan sonra 1 adet görüp gebe kaldım buda 10 haftalıkken kalbi durdu ve yine kürtaj oldum genetik test kromozom analizi gibi testlerim yapildi hsg de çekildi herşey çok normal eşimin testleri de yapıldı benim sadece 1 genimde pıhtılaşma var. Son kürtajı da 20 ocakta oldum.
Anne olmak istiyorum ama ne kadar beklesem kararsızım doktorum hemen 1 adet gor dedi bundan sonra başlayalım dedi . Bu arada hala bazı testler yapıyor . Arka arkaya kayıplardan sonra hamile kalan ve çok şükür bebeğimi elime alabildim diyen elbette vardır . Ama ben sanki artık hiç anne olamicakmisim gibi geliyor . Sizce tekrar ne zaman düşünmeliyiz . Daha derinlerde mi bı sorun var acaba . Sizin tekrarlayan dusukleriniz oldumu . Kaçıncı hamileliğiniz de bebeğinize kavuştunuz . Biraz uzun oldu ama cevaplarsanız sevinirim.