Iyi aksamlar cici anne adaylari 🥰 sezeryan kaçıncı haftada yapılıyor acaba , birde spinal sezeryan olan varmi aramızda?
Sezeryan
Ben 38 +2de olcam
Ebru555
Bende 36+2 deyim bu hafta belli olacakta kilonuzla iyi gidiyo bende insallah 38 de alırlar herhlde 😊
Sule22masal 38 ile 39+0 arası demişti doktorum bana aksi bir durum olmazsa tabi💕
38+0 da olcam insallah
Bilge44
Allah kurtarsın insallah biciriklarimiza kavuşalım 🥰
tubiii0106
Allah kurtarsın insallah 🥰 spinal mi dusunuyosunuz peki
Ebru555
Spinal mi sezeryaniniz peki
Sule22masal Amin canım inşallah hepimiz 🧿😍🥰
Sule22masal ben oldum canım 38. Haftamda.
Sule22masal dediğin gibi canım değişiklik gösteriyor ama doktor sana ne yapman gerektiğini söylüyor. Mesela ameliyathanede bana kafanı saga sola çevirme tamam mı bi süre dedi orda ki doktor, çıkınca da bol bol kahve iç diyorlar zaten ben surekli içiyordum kahve. İlaçlarımı da düzenli kullanıyordum. O yuzden bir sorun yaşamadım. Sadece ilk hafta biraz yatarken sorun çekmiştim pek dönemiyordum ben o kadar. Yoksa bence hiçbir sıkıntısı yok korkma hiç. İçin rahat olsun bence zorluğu yok 🥰
Berin
Peki başımızı neden cevirmememiz gerekiyormus sizide boguyorum sorularimla kusura bakmayın nolur 😊
Sule22masal olur mu tabikide sorabilirsin🥰 baş ağrısı yapar dedi bana doktor, ben çok dikkat etmiştim bir hafta boyunca neredeyse boynumu hic ani çevirmedim baş ağrısı da çekmedim. Belden iğne vurmakla alakalı olduğunu okumuştum. Hareketlerine eğer dikkat edersen sorun yaşamazsın ben dediklerine harfiyen uydum🥰
Berin
Sutun geldimi peki çabuk sezeryanda gec geliyo falan söylentiler oluyo birde sonda takılıyormu 😊
Sule22masal ben 40+2de sipinal oldum
Sule22masal benim geldi hemen canım hastanede hemen makineyle masaj yapmıştım yolda gelirken akmıştı hep atletime. O konuda sıkıntı çekmedim yani. Sonda evet takılıyor ameliyata almadan önce takıp önlüğü giydiriyorlar oyle gidiyorsun🥰
39+2 de olacam bende 1 mart insallah 😊🥰
Sule22masal spinal oldum 10 gün oldu doğum yapalı
Emrasf
Sizin nasildi 😊 yan etkilerini oldumu