Ebru555
Bende 36+2 deyim bu hafta belli olacakta kilonuzla iyi gidiyo bende insallah 38 de alırlar herhlde 😊

Bilge44

Berin
Bas ve bel ağrısı cok oluyomus falan diyorlar doğrumu kişiden kişiye muhakkak değişir ama yaşayan birini dinleyince insan rahatliyo psikolojisi nasil 😇 Allah analı babalı büyütsün bu arada

Sule22masal dediğin gibi canım değişiklik gösteriyor ama doktor sana ne yapman gerektiğini söylüyor. Mesela ameliyathanede bana kafanı saga sola çevirme tamam mı bi süre dedi orda ki doktor, çıkınca da bol bol kahve iç diyorlar zaten ben surekli içiyordum kahve. İlaçlarımı da düzenli kullanıyordum. O yuzden bir sorun yaşamadım. Sadece ilk hafta biraz yatarken sorun çekmiştim pek dönemiyordum ben o kadar. Yoksa bence hiçbir sıkıntısı yok korkma hiç. İçin rahat olsun bence zorluğu yok 🥰

Berin
      Peki başımızı neden cevirmememiz gerekiyormus sizide boguyorum sorularimla kusura bakmayın nolur 😊

Sule22masal olur mu tabikide sorabilirsin🥰 baş ağrısı yapar dedi bana doktor, ben çok dikkat etmiştim bir hafta boyunca neredeyse boynumu hic ani çevirmedim baş ağrısı da çekmedim. Belden iğne vurmakla alakalı olduğunu okumuştum. Hareketlerine eğer dikkat edersen sorun yaşamazsın ben dediklerine harfiyen uydum🥰

Berin
          Sutun geldimi peki çabuk sezeryanda gec geliyo falan söylentiler oluyo birde sonda takılıyormu 😊

Sule22masal benim geldi hemen canım hastanede hemen makineyle masaj yapmıştım yolda gelirken akmıştı hep atletime. O konuda sıkıntı çekmedim yani. Sonda evet takılıyor ameliyata almadan önce takıp önlüğü giydiriyorlar oyle gidiyorsun🥰