denizkizim Eymirinannesi nasıl ya emin misiniz ben de eşimde memurum üstelik sağlıkçıyım. indirim sorduğumda sadece doktor indirimi var dediler
mmk01 Niisanannesii yok ondan değil tabikide çok yoğun en az 15 gün önceden randevu almak lazım bide gidip en az bir birbuçuk saat bekliyorsun sira sana gelince 5 dk dan az sürüyor bide insanı tanımıyor bir sorun olursa takip edemiyor
Munaa Limonumm ben detayli ultrasonu ece hanimin ozel muayenehanesinde yaptirdim cok memnun kaldik inanin. 55 dk surdu en ince ayrintisina kadar inceledi ve sabirla anlatti her seyi. Siddetle tavsiye ederim 😊
Limonumm Munaa biliyorum iyi doktor 2.kez yanına gidecem bana o renkli ultrasyondandan verir mi aradığımda dedi 1 saat bile sürebilir ona göre bilginiz olsun dedi sekrete
Munaa Limonumm sanirim su an memorial de calisiyor..dogum hastanesinden istifa etmis diye biliyorum ama emin degilim
Limonumm Munaa yok memorial de değil plazada özel muayenesi 7.kat dediler ben geçen yıl yanında amniyosentez fetal dna yaptım doğum hastanesiydi acaba bu sefer niye orda değil merak ettim
Munaa Limonumm biliyorum 2 hafta once plazadaki yerinde taptiedim zaten ama orasi ozel muayenehane ayni zaman da bir ozel hastane de gorev yapiyor
Limonumm Munaa hm aay şimdiden nasıl sabredecem 3 marta kadar ben şimdi 12itibriyla 18 haftalık oldum gidince 19.haftalkk olacam sorun olur mu
Munaa Limonumm sekreterine soylediniz mi peki 19 haftalik olacaginizi? Cunku 20. Hafta itibariyle yapiliyor detayli ultrason yani ben oyle biliyorum