Tugcek33 Minisinannesiii dün Ece öcal’a gittim detaylı ultrason için çok memnun kaldım. Keşke bi hastanede olsaydı, özel klinik olduğu için sanırım Muayene ücreti biraz pahalı. İki bebek için 900 TL ödedim.
Munaa Limonumm sekreterine soylediniz mi peki 19 haftalik olacaginizi? Cunku 20. Hafta itibariyle yapiliyor detayli ultrason yani ben oyle biliyorum
Limonumm Munaa dedim zaten hesaplıyorum dedi tamam dedim telefonu kapatınca fark ettim 19.haftam oluyormuş acaba yarın arayıp 10mart mi olsun desem çünkü 10martta 20.haftya girecem
Limonumm Munaa vala 5 ay bitsjn evde durmuyacam kuflendim evde korku ve heyecan dan 35.haftafa sezeryan olursa olacam 🤣🤣🤣🤣 hee gece şükür bugün kanama olmadı deyip yatıyorum
Basak0503 Minisinannesiii memorial hastanesinde aydın ılgına gidiyorum gayet memnunum ve gittiğimde renkli görüntü veriyor. Kurum indirimiyle 169 TL ödüyoruz.
Munaa Limonumm bence arayip o gun 19 haftalik olacaginizi soyleyin onlar zaten bilgi verirler gerekirse erteletirsiniz randevunuzu
Munaa Limonumm cok sukur ya hic bir gun de olmaz insallah cabucak ve saglikli gecer hamileligimiz kavusuruz bebislerimize 🤲☺
Limonumm Munaa amin amin amin inşallah tüm anne adaylarının bebeklerini bagişlasin inşllah çok soru sormuusm başınızı agirtmisim kuşura bakmayin çok sağol 🤲🌸
Basak0503 Delice_zeytin valla bize ikidir koz görünüyor dedi ama detaylı ultrasonu bekleyelim dedi. Beklicez 3 hafta sonra netleşir
Basak0503 Delice_zeytin 18+5 im son 2 muayene de kız gibi görünüyor dedi. Galiba tam pozisyon vermiyor. Detaylı da görür artık inşallah. Cinsiyet beklemekten yoruldum daaa 😂😂
Delice_zeytin Basak0503 ya bende öyleyim bazı doktorlar 12. Haftada net diyor yahu , bence bizim kız bebiş ondan gecikti 😅
Basak0503 Delice_zeytin ay bu kadar nazlanmasın delirtecekler bizi😍😂 ama bi kızım olmasını coook isterim, eşimde kızım diye seviyor inşallah kızdır bizim bebek 🌺❤️