Bnselz Minikkus01 eğer bebek bir tarafta toplanıyorsa o sırada o ağrıyı tam göbek deliğinin üstünde siddetini hissediyorsan. Diklesiyor karnının sekli bozuluyor. O kasılmayla sancı oluyor. Ve bebek tekme atmıyor o sıra toplanma yapıyor
Nevino Minikkus01 şuan seninle aynı durumdayım çok kötü bi baskı yapıyor makatıma kadar ağrıyor nefesimi kesiyor hareketsiz kalıyorum sabah bende sordum soruyu ama hayla devam ediyor endişeleniyorum yarına da devam ederse hemen ilk fırsatta hastaneye gdceğim
Nevino Minikkus01 bende uzandım ama gecmedi uzanınca batma oldu diye kaltım şimdi dizlerimi dış tarafa actım oturuyorum ama hayla aynı gidip geliyot ve bebekte cok hareket li o hareket ettikçe canım daha cok yanıyor korkuyorum
aysem2828 Minikkus01 eğer bir gelip bir gidiyorsa doğum sancısının olma ihtimali var. Benim de akşamında bebeğim çok hareketliydi sabah doğurdum. Ne olur ne olmaz gidin hastaneye.
aysem2828 Nevino bence beklemeyin. Benim akşam sancılarım vardı. Ama yalancıdır geçer dedim öyle yattım uyumaya çalıştım. Sabaha zor hastaneye yetiştim. Hastaneye gittim 1 buçuk saat sonra doğurdum.
Nevino Minikkus01 ben dün muayene oldum doktor bebeğimin 1.900 gram olduğunu söyledi çok üzüldüm zayıf dye
Minikkus01 2 900 ama ölçüm hatası olma ihtimali yüksek dedi son haftada kilo aldırdık canim biz kırmızı et ceviz helva kasar muz