aysem2828 Nevino bence beklemeyin. Benim akşam sancılarım vardı. Ama yalancıdır geçer dedim öyle yattım uyumaya çalıştım. Sabaha zor hastaneye yetiştim. Hastaneye gittim 1 buçuk saat sonra doğurdum.
Nevino aysem2828 bende ve ailem eşimin ailesi falan öyle düşünüyoruz yalancı dye ama gecmezse zaten gdceğim dayanamıyorum gerçekten bebek cok harekli hareketi canımı yakıyor baskı yapıyor aşağıya makatıma kadar sancı gryo 😞🤦🏻♀️
nurell Nevino baskı yapiyosa bı git ya doğum başlar Allah esirgesin bişey olur bilemezsin ben çok korkarım
Minikkus01 nurell ben gittim canim bebekte gelişim geriliği var dedi sancılar başlamış dedi devlete gittim ozelde kontrollerin oldu hep kendi doktorumu aradim orda doğur dedi hayır dedim burda beni maf ederler dedim onkoloji hastasiyim dedim devlette kağıt imzaladım çıktım
Minikkus01 Ben gittim sanci cikti 80 lerde kağıt imzalayıp çıktım doktorumu aradim sanki oda korktu benim doğumundan canim da çok sıkıldı
Minikkus01 Hastaneye git dedi serum bağlasınlar sanci icin dedi eşimde doktoruma kizdi sonra doktorum aradi gel dedi ama doğurursan kuveze gircek dedi 37+6 olduk kafam karıştı hastaneye doktoruma eşime cok kizginim suan
Nevino Minikkus01 devlet ne için kağıt imzalattı doğum sa ise doğumu durdurmadılarmı serom yapmaları gerekirdi
Minikkus01 nurell çok zor oldu canim sancim durmadi doguma aldılar Iyim sukur bal defnem yanında gelişimi gayet normal kuveze girmedi darisi sizlere oksun
nurell Minikkus01 aaa gözün aydın canım çok sevindim Allah’ım analı babalı büyütsün ömrü uzun olsun 🤗🤗🙏🙏