karazlem zohreeeee merhaba, hormonlarınıza baktırdınız mı? Bazı hormonlar hamile kalmaya engel oluyor diye biliyorum. Mesela troid hormonu, benim doktorum endokrin yönlendirmişti. gerçi doktorunuz büyük ihtimalle tahlillerde bakmış olabilir.
zohreeeee karazlem evet canm tum hormonlara bakildi rahim filmi cekildi ama hic bi sorun yok sadece yumurtaliklarim catlamiyor
Glsm6161 zohreeeee canım benim aynı sorun bende de vardı 2 kere klomen kullandım bir çatlatma iğnem var artı hormon aldım bu süreç 6 ay sürdü ondan. Öncesi kendi denediklerim hariç 2 yıllık evliyim ve doktorları bıraktım kendimi dinlenmeye aldım çocuğu da hiç düşünmedim ara verip üç ay sonra adetin 3 günü gidicem dedim ve bu ay adet görmedim 4 gün önce kendiliğimden hamile kaldığımı öğrendim allahım isteyen herkese versin kimsenin kucağını boş bırakmasın ama düşünmemek stres yapmamak lazım bunu öğrendim
Aysem3338 zohreeeee aktarlarda satılıyor akşamları yatmadan önce kaynatcaksin hergun bir bardaklık kaynat yalnız çok. Az koy tadı acı çünkü soğuduktan sonra içilecek onun yani sıra bitter çikolata keçiboynuzu yiyin allahm en kısa zamanda nasıp eder inşallah
zohreeeee 2inciMucize canm kilolu degilim 56kiloyum 22yasindayim evet cok kafama takiyorum bu ay kafama takmamayi dusunuyorum cok tesekkur ederim
Royem49 Songulozkurt tamam canım bu ay soğanla birlikte bunu da deniycem inşallah bana da nasip olur♥️
Havva- zohreeeee canım balın içinde çakşır otunun özü varmış otun kendisi değilmiş sadece kız vallahi şuan bal yapsalar gonderirim o otun özü sperm sayısını arttırıyormus ayy hamilelerin duası kabul olurmus insallah aramana gerek kalmaz Allahım tez zamanda evlat sahibi olmayı nasip eder sana
zohreeeee Havva- canm ben baktim caksir koku suyu en cok sperm.sayisini artiriyomus kadin icin bendeki problem icin cokta bisey yazmiyo
afrasil zohreeeee ben gecen ay igneye ragmen çatlamadı bu ay ignesiz denedik 2 yumurtam vardi ikiside çatladı . Havuç yedim ve aslan pençesi otu kaynatp içtim . Seninle konuşmustuk ama hatırlayamadım esin tahlil vermismiydi ? 2 senedir illaki cqtlama olmuştur bide amh baktır derim .
zohreeeee afrasil hayr yaa acima falan yok ayaklarin yukarda tutuluyo boyle nasil anlatsam bilemedim youtubden istersen baka bilirsin canm
imren_melinarya zohreeeee benimde oluyordu ama sonu dusuk oluyordu hep 2 dusuk 1 kurtaj yasadim kac dr a gittim kan pihtilasmasi varmis ondan bebek hem zor oluyor olsada tutunamiyordu
Mrvgl zohreeeee Hiçbir sorun yokken 25 ay sonra hamile kaldım. Allah’ın vardır sizin için bildiği hayırlı bı zaman. Akışına bırakın stres yapmayın
06uysal zohreeeee aynı sebeplerden + yumurta rezervi azlığı da vardı bende 2bucuk yıl olmadı bebeğim. Hayıt tentürü kullandım 2. Şişesi yarılanmıştıki hamile olduğumu öğrendim şuan doğuma 6 gün kaldı inşallah. Bence al bi dene. Rabbım sana da aracı kılar inşallah seninde hasretin diner. Allahım inşallah sana ve senin gibi umutla bekleyenlere hayırlıyla tez zamanda versin pamuk yavrular
zohreeeee 06uysal cok sagol canm denerim onuda inshallah) ya ne guzel sag salim kucagina almakta nasip olsun🤲
afrasil zohreeeee tamam ordan bakayim bikere baktım bulamadım canim hangi sehirdesin sen bilen bir ebeye mi cektirdin