Beety26 zohreeeee aslan pencesi va sogan kuti yap ne olur ne olmaz 2 ay duzenli adetsen 2 gun sonra a9han kurune basla Ayni zamanda gunde 1 veya 2 dafa aslan 0encesi sabah yemeginden sonra 2 saat aonra ve aksam yemeginden sorna
Havva- zohreeeee kız benim eşim günde iki paket sigara içiyor ve bu sperm sayısını çok etkiliyor biliyorsun bi bal var ondan tukettik her sabah hemen hamile kaldım şükürler olsun bi arkadasimda hamile kalamiyordu küçük kase verdim dedim kocana her sabah şeker kaşığıyla yedir vallahin1 aya hamile kaldi balın içinde ne olduğunu unuttum yazacam sana eşim gelince inşallah bulabilirsiniz burda görev yaptığımız yerde daglardan otlari toplayip aricilik yapıyorlar
zohreeeee Havva- ay ne guzel canm bulursan banada yazarmisin? Benim esimde 2paket sigara kullaniyo yaa her gun
sevimk zohreeeee Canım benim yumurtalarım gelişmiyor, kendi kendine de çatlamıyor. Hepsini iğneyle yapmam gerekiyor. Doktor kontrolünde yumurta takibi yaptım. Dördüncü denememde oldu çok şükür, 11 haftalık hamileyim. Çatlatma iğnesinden 36 ve 39 saat sonra mutlaka ilişki olmalı. Sonraki üç gün boyunca sayısı size kalmak üzere ilişki olmalı. İlişkilerden sonra belinin altına yastık koyup bacaklarını dikip 30-120 dk arasında yatmalısın. Benim tavsiyelerim bunlar. Allah nasip etsin inşallah.
Esraaaaa2 sevimk aynı problem bende de var bende iki kez klomen kullandım iğnesiz dün doktora gittim kan verdim alttan baktı yarın tekrar çağırdı inşallah bana da iğne verir ve adetim de düzensiz bu ay 35 gün geçikti
Aysem3338 zohreeeee canım keçi boynuzu pekmezi kullandık biz bide çakşır kökü suyunu kaynattk eşime icirdim çok işe yaradı denemeni tavsiye ederim
zohreeeee Aysem3338 keci buynuzi pekmezi esim iciyor her sabah caksir koku suyunu esimde ice bilirmi?
sevimk zohreeeee denemeye devam et o zaman canım, benimki dördüncüde oldu, başka arkadaşlarım da var aynı durumda, defalarca denediler, ne zaman kısmetse o zaman oluyor, ger yazılanı deneme bence😊
Havva- zohreeeee canım balın içinde çakşır otunun özü varmış otun kendisi değilmiş sadece kız vallahi şuan bal yapsalar gonderirim o otun özü sperm sayısını arttırıyormus ayy hamilelerin duası kabul olurmus insallah aramana gerek kalmaz Allahım tez zamanda evlat sahibi olmayı nasip eder sana
zohreeeee Madinanin-Annesi cok sagol canm yazdgn icin ama.sogan suyu bana hic iyi gelmedi midem.asiri agridi 10.gunden fazla icemedim
Madinanin-Annesi zohreeeee evet dogru mide sorunu olanlara iyi gelmiyor.Allah yardimcin olsun arladasimda icemiyor.
Nanelimon91 zohreeeee eğer daha fazla beklemek istemezseniz tüp bebek tedavisine başlamanızı öneririm
2inciMucize zohreeeee bence hamilelik olayını kafanızdan tamamen silin ve normal kilonuzun üzerindeyseniz hemen kilo vermeye başlayın emin olun kilonun çok etkisi var. Benim 4 yasında oğlum var ve sonrasında kontrole gittiğimde doktorum bana tekrar doğum yapman imkansız sen gebe kalamazsın dedi yumurtalıklarım bırakın çatlamayı üremiyordu bile . 2 buçuk sene kafama o kadar çok taktım ki sonrasında pes ettim biliyorum çok zor bi durum ama unutmaya çalışın sonrasında diyet uyguladım kendi kendime ve 2bucuk ayda 14 kilo verdim ve bi anda ansızın hamile olduğumu öğrendim şuan 24 haftalığız çok şükür rabbime isteyen herkesin kucağını doldursun bence söylediklerimi bi düşünün derim ☺️
zohreeeee 2inciMucize canm kilolu degilim 56kiloyum 22yasindayim evet cok kafama takiyorum bu ay kafama takmamayi dusunuyorum cok tesekkur ederim