zohreeeee 06uysal cok sagol canm denerim onuda inshallah) ya ne guzel sag salim kucagina almakta nasip olsun🤲
Esra6129 zohreeeee hayıt otu tohumunu dene canım benımde 1 yil olmadı onu 1 ay kullandım sonra hamıle kaldım
zilann zohreeeee Ballı bitkisel macunu al sabah akşam aç karınla bir kaşık al ve bol bol su tüket. Bende 1 sene falan hamile kalamadım geçen ay ballı bitkisel kullandım bu ay gebe kaldığımı öğrendim. Şuan 6 küsür haftalık hamileyim. Ayrıca geçen ay ilk adet günümden 15. güne kadar hergün akşamları 1 soğan kaynatıp hem soğanı yiyip suyunu içtim. Ayrıca geçen ay yine kullandığım şey Gebyfoll vitamini oldu ( bunu doktorum yazdırmıştı bana). Ve bu ay hamile olduğumu öğrendim çok şükür.
Royem49 Songulozkurt tamam canım bu ay soğanla birlikte bunu da deniycem inşallah bana da nasip olur♥️
sevimk zohreeeee denemeye devam et o zaman canım, benimki dördüncüde oldu, başka arkadaşlarım da var aynı durumda, defalarca denediler, ne zaman kısmetse o zaman oluyor, ger yazılanı deneme bence😊
afrasil zohreeeee tamam ordan bakayim bikere baktım bulamadım canim hangi sehirdesin sen bilen bir ebeye mi cektirdin
zohreeeee Havva- canm ben baktim caksir koku suyu en cok sperm.sayisini artiriyomus kadin icin bendeki problem icin cokta bisey yazmiyo
Havva- zohreeeee canım biz tukettik faydasını gördük kadın için kesin şunu yapar kesin bunu yapar diyemem yumurta catlatirda demiyorum ama yumurta catlamasini hızlandırabilir
Royem49 Royem49 eşim nefret ediyor da sarımsaktan böyle şeylere de inanmıyor o yzden yaptıgım hiç bir şeyden haberi yok kızıyor sonra kendimi üzüyorum strese sokuyorum diye
Royem49 Songulozkurt sağol canım dualarnı eksik etme benden olur mu nolur artık tek çizgilerin üzüntüsünden korkar oldum adet gününden