zohreeeee cannim ayni şekilde bir sene boyunca gebe kalamadım hic bir problemim yoktu yumurtlamam oluyordu hatta yumurtlama günlerimi günü gününe biliyordum, bir gün tedt aldiim yumurtlama testi aldim tam yumurtlama günüm bu gün dedigim gün testi yaptım ve cift cizgiyi gördüm, hastaneye gittim hic bir sıkıntım yoktu, abla dedigim insanlarla fallan konuşuyordum bu muhabeti sürekli bana daima adetimden temizlendigim o ilk gün ilşkiye gir diyip duruyorlardi ben bunun imkansız olduğunu düşünüp durdum surekli ve o güne hiç önem vermedim, yumurtlama günlerimde sürekli ayaklarimi kaldiriyorduum fakat hic başarılı olamadim her ay hüsran en sonunda denemenin hiç birşey kaybetirmeyecegini düşündüm ve temizlendigim o ilk gün ilşkiye girdim, ilişkiden sonra ayaklarımı hiç kaldirmadim eşimle beraber filim izleyecektik direk ilski bittikten sonra sağ tarafıma doğru cenin pozisyonunda ayaklarimi kendime doğru cekerek uzandım ve o sekilde filim izlediim eşimle hic giyinmedim ve kalkmaadim, sabah kalktıgımda hic akmamıştı giyinip tuvalete gitmek için kalktıgımda akmaya başladı o zamman anladim bu saate kadar hic akmamisti, sonra benmarkete yalnis hatirlamiyorsam o günden sonra yumurtlama günümde 10yada12 gun sonra tek tarafli kasigimda sanci hisettim bir gece sürdü ve bu adet sancısı gibi değil de apandist ağrısı gibi oldu, o gün içime doğdu hamile kaldim ben dedim, adetime 9gün vardı göğüs hassasiyetimhassasiyet başladı fakat her zammankinden daha erkendi ve koltuk altıma dogruu yayılıyordu regli gibi sancim geliyorduu ve bir kaç saniye sürüp geri gidiyordu asla uzun süre kalmıyordu adetime 8gün kalla gece dayanamadım içime doğmuş bir kere gittim normal bir test aldim çok silik ikinci çizgi çıktı tabi emin olamadim sabahina hemen gidip erkenn gebelik testi aldim onda cok net iki cizgi vardi, hic inanmadigim bir zamanda hamile kaldim fakat o gun kaldigima ve ogun yumurtlamadigima eminim büyüklerimiz rahim kendini temizlediği için o ilk gün gebeliğe elverişli oluyor derler bellki o yüzden oldu, oyle reglimin bittiği gun gebe kalmasaydim normal teste regllime 8gün varken gece hic bir cizgiyi gormemin imkani yoktu uzun oldu biraz kusura bakmayin hemm deneyimimi paylaştım hem yardimci olmaak istedim birde erken hamilelik belirrtisibelirtileri diye birsey oldugunu düşünmüyorum regli ağrısı gibi bir ağrı fakaat cok kalmayan ara ara yoklayan bir agri ve göğüs dolgunluğu herzamankinden cok. Az fazla diger bütün bellirtiler bir bucuk iki ayda basliyor