Ria
Bende bi sabah uyandim tabi kontrol günüm 2 gün önceden doktorla konuştum çikolata ye gel cinsiyetine bakacağım dedi ben okdr mutluydumki anlatamam gece uyuyamiyordum herycandan… Kontorl günü geldi ve sabah hazirlaniyorum ama içimde inanilmaz heyecan ve korku var çok korkuyordum ondan sonra hastahanede beni iceriye almalarini bekliyorjmt bi yandan cikolata yiyorum tabi… Beni çağırdılar öyle bir içim kötü olduki hic abartmıyorum şuan sanki o duyguyu tekrar yaşıyorum ayaklarım geri geri gidiyordu resmen girdim doktoru bekliyorum geldi bakiyor tabi ben yine korkuyorum gecmiyor ultrasonda o hareketlerini gördüm ya 💜 bittim ben okdr güzel bisiydiki bu arada 12+1dim aralık 29… Doktor ikili teste gerek kalmadı bebek sıkıntılı dedi pat diye söyledi bayıldım bayılcam ömrümden ömür gitti. Esimi çağırdılar eşim geldi mutlu geldi tabi benim ağladığımı görünce surati düştü çocuğunun alincagini öğrendi şok geçirdi put kesildi hic abartmıyorum sonra bizi riskli gebelik doktoruna yonlendirdi gittik bebekte kistik hidroma, kistik lenfatik, cilt altı ödem, hidrops beyninde ve cigerlerinde, özürlülük hepsi vardı yani en kalınlığı 7.3du baya fazlaydi ordan çıktım universteye gittim ordan ciktim devlete gittim ordan ciktim baska hastahanelere gittim biraz kalsa kafasi. Patliycak duruma gelmis oyle sismis ama miniğimin kalbi atıyordu :(… Neyse 30unda yatış yapıldı suni sancı ile düştük olcakti gece 2.40 gibi düştü beze ben bakmiycam dedim ama sonra vazgeçtim ve gördüm zaten iyice ağladım mahvoldum esimde gördü bebeğimin her seyini düşürmüştüm sabahina kürtajla temizlediler sadece ben en çok kız istiyordum cinsiyeti erkekmis bu arada cok ağladım çok üzüldüm geri gelmiyor 💔 benim tecrübesiz hayat hikayemde bu şekilde sıkıysam sizi özür dilerim 2 gündür bende denemelere başladımm tekrardan istiyorum inşallah hepimiz için hayırlısı olur sizede çok geçmiş olsun 🧿