Ria Ben de 8 aylık evliyim cok istediğimiz bebeğimiz artik gelmişti ama 8 haftalikken 22 ocakta kaybettim bebegimi, ilk kontrole gittigimizde doktor bebegin sag tarafta tuplere yakin olduğunu söyledi ve tuplere doğru büyürse onlari patlatacagini ve beni de tehlikeye atabilecegini söyledi. Üzüldük ama ben hep olumlu düşünmeye çalıştım bir şey olmaz dedim. İkinci kontrolde daha iyi içeriye doğru yöneldiğini tuplerden uzaklaştığını söyledi doktor, oh dedim. Bu süreç boyunca da hep evde yattım dinlendim. Eşimin içine sinmedi ve farklı doktorlardan da görüş almak istedi. Ben istemiyorum ama biri olumsuz bisey dicek diye. Neyse farklı bir uzmandan da randevu alıp gittik. Ben artık kalp atisi duyarız diye bekliyorum. Doktor kesenin bozulduğunu ve dusuk olacağını söyledi, o kadar üzüldüm ki bunu anlatmak pek mümkün değil. Neyse ben kurtaj olmak istemedim kendi kendine düştü, bu süreci boyle atlattım. Daha sonrasında sebebini öğrenmek istedik. Ben de bir cm ilk polip vardi o yuzden olabilir demişti doktor. Hemen sonrasında polipi de aldırdım. Yeni bebek için bir adet dönemi gecirmemi söyledi doktor. Allah in izniyle mart ayında ins yeniden denicez. Herkes dusukten sonra rahmin temizlendigini ve sonraki çocuğun daha iyi olacağını söylüyor. Ben de çok umutluyum. Allah bana da herkese de saglikla nasip etsin ins.