Mervenzeee [silindi] banada 12 erkek gibi dedi kemik yapısından mı dedi size acaba? ama emin değilim dedi bende emin olmadan kendimi endekslemek istemiyorum da 😊sağlıklı ve hayırlı olsunlar en önemlisi o tabi ama işte
[silindi] Mervenzeee yok Bi parıltı var dedi karnım alt kısmını gösterdi bende kendş kendime orda mı olur acaba diye düşündüm sonra da kız oldu zaten 😊
Mervenzeee _Mother_ neden erkek dedi acaba banada 12. Haftada erkeğe benzettim ama yinede kesin değil dedi ?ondan merak ettim
_Mother_ Mervenzeee valla canım inan hiç sormadım benim daha önce sağlıksız gebeliğim olduğu için o an sadece bebeğin durumuna kendimi kitledim muayene sonrası cinsiyet için bir tahmininiz varmı dedim oda erkeğe benzettim dedi hani sebep sormadım zaten muayene bitmişti
Nisanurunannesi3850 Ikili tarama icin gittigimde 11+5 de kıza benziyor dedi 12 - 17 haftalardada her kontrolumde kız dedi ama yinede detayliyi bekle dedi alisveris vs icin 23+2 de detayliya girdik orda netlesti🌸😊
Demetslt Omerraysemm 3d ultrason ile ogrendik kizimiz olucagini 13. Haftada kiza benzettim demisti zaten
badeilemerve Omerraysemm valla benim 16. Haftada direkt kız dedi Öyle de kaldı :) 13. Haftada falan asla söylemedi tahmin sevmiyor benim doktorum yalvarsak da söylemedi 😁 şimdi 20 hafta olduk. 😇
Gigy Omerraysemm 12.haftada perinataloğum %90 kız dedi bekledik yine 16 da kesinleşti minik tavsanim kız 🤭değişen çok oluyor ama bence birazcık daha bir şey almayın dayanın 🤰sağlıcakla gelsin
maria12 Omerraysemm ben 12. haftada gitmiştim. Ama doktor söylemeden ben cinsiyet sormam diyordum hep o yüzden sormadım. Doktor tahmin yapmamı ister misin dedi. Olur dedim. Kıza benzettiğini söyledi. 16. haftada yine kız gibi ama sen detaylıyı bekle hemen alışveriş yapma dedi. Detaylıda da kız olduğu kesinleşti ☺️
Zehra-33- maria12 aynen benim gibi gelişmiş olaylar 😂bakalım benimde 6sında ayrıntılı ultrasonum var ne dicek🥰
Gulcinkrkmz Omerraysemm banda öyle dedi ama 16 haftalıkken 19 haftalıkken kesin kız dediler 24 haftalıkken detaylı yaptırır kende söylediler kız diye 101 günümüz kaldı ❣️🧿
Burcinisp88 Omerraysemm ben 11. Haftada öğrendim. Genetik test yaptırmıştık. Orada belli oluyor hemen
bebissveannesi aannepandaa sekizinci haftada karından ultrasonla mı soldaysa kız dedi? Benim karından ultrasonla baktı solda duruyor erkek olur genelde dedi 🤷♀️
zeyyn Omerraysemm kemik yapısından az cok anlıyorlar sanırım ya 😌 12.haftada kıza benziyor dedi 16 haftalığım şuan dün gittim kesin kız dedi 😍