Momofmia21 Omerraysemm doktorumuz kıza benziyor ve kızımız olacak 21. Haftadayim kıza benziyor demisse kizdir
Zehra-33- maria12 aynen benim gibi gelişmiş olaylar 😂bakalım benimde 6sında ayrıntılı ultrasonum var ne dicek🥰
Basakgul Omerraysemm 13+6 da doktorun yüzde doksan dedi öyle de oldu :) bizimki hep kendini gösterdi sırtüstü duruyor
rukiyyee haftada erkeğe benziyo dedi ama kesin değil bacakları kapalı kordon bağıda olabilir dedi 22. haftada kıza benzetti kesin kız demedi kendi doktoruma söyledim cinsiyeti netleşmedi diye ne dedi diye sordu kıza benziyo dedi dedim kıza benzettiyse kızdır o dedi kesin konuşmuyo doktor dedi bende inşallah gönlülümüz kızdan yana dedim öylelikle geldik bakalım hayırlısıyla sağlıkla kızım olur inşallah iki tane oğlum var 🥰
Kbrarz Omerraysemm 13 haftalikken gittik erkek gibi dedi 16da gitik kiz gibi dedi 18 de gittik yine emin degilim dedi.20.haftada gittik yuzde90 kiz dedi renkli ultrosana girdim ordada kiz dedi dogumda insallah kiz oldugunu net goruruz 🙏🏻😫😄😄