Bebisim12345 Cogunlugun ruyasi cikmissss darisi basima ozaman saglikli hayirli bi evlat olmasi ile❤🥰😍
anne091 Bebisim12345 ben ilk kızım rüyamda erkek olduğunu görüyordum kız oldu Bu bebegimde hep kız gördüm rüyamda erkek oldu
Zeyneplena34 Bebisim12345 ben sürekli erkek görüyorum. Hatta ailem akrabalarım vs. Ama geçen gün doktorum kız tahmininde bulundu. Ama net birşey söylemedi. Birdahaki kontrolde tekrar bakarız dedi 😅
nurell Bebisim12345 rabbim gönlüne göre hayırlı evlat versin 🥰🥰 ama rüyada gördüğünde olabilir benim ilk gebeliğim rüyamda gördüğüm herşey cikti
Sibeelkrc Bebisim12345 ben erkek hissederken kız bebek gördüm rüyam da. Geçen hafta erkek olacağını öğrendim 😍 sağlıkla gelsinler 🤲🏻
Ebrulisss Ben rüyamda hep bembeyaz bir kiz bebegi goruyordum , oyle guzeldi hep basinda kuran okunuyor kucaklarda dolaniyordu. Ve oglum oluyor suan 🤭 Tersi cikdi valahi .
Ates21 Bebisim12345 rüyamda hep erkek bebek gördüm hatta sol göğsümden emzirdigimi gördüm bende tersi çıktı kızım olacakjj😀🌺
Denizsmomm Bebisim12345 Ben erkek bebek görmüştüm çok gerçekçiydi ve çok etkilenmiştim. Bebeğimin cinsiyeti de erkek çıktı.
Sermec27 Bebisim12345 iki oğlumda da rüyada erkek bebek gördüm hatta ikinci oğluma hamile kalmadan 1 ay önce bembeyaz tenli bir erkek bebek dogurmuştum cok güzeldi inşallah oğlum da öyle bembeyaz olur 🤲 🥰
Samira34 Bebisim12345 bende ruyamda erkek bebek gormustum , yuzunu falan halen hatırlarım merak edıyorum oglumumu gordum yoksa benzıycekmı o bebege diyo 🤗 oglum olcak ☺️
Bsra06 Bebisim12345 rüyamda erkek bebek gördüm mavi balonlar gördüm kundakta sarılı erkek bebekti ama kızım olcak