Elif0801 Bebisim12345 Ben hamile degilkende sürekli erkek bebek goruyordum. Şuan hamileyim hala erkek bebek görüyorum . Henuz cinsiyeti ogrenmedik ama oğlum olucak gibi hissediyorum bakalım kısmet saglikli olsunlar yeter ☺️🙏🙏
Neslihan4 Bebisim12345 ben hamileliğimi öğrenmeden önce rüyamda gebelik testi gördüm çift çizgiydi sonra test aldım yaptım hamile olduğumu öğrendim geçenlerde de rüyamda kız bebek gördüm 13+6 haftalığız🙈
Ruzgarperisi Bebisim12345 bende bugün erkek çocuk gordum rüyamda.cok tatlıydı.hamilee değilim.ama ola da bilirim olmayada .adətini bekliyorum .inşallah olmam
Bebisim12345 Ruzgarperisi insallaahh bende hamilelikten once gordim ertesi ay hamile kaldigimi ogrendim🥰
Esraalkis Bebisim12345 canim ben 5 aylik hamileyim hamile olduğum ilk günden bu yana hep erkek bebek görüyordum rüyamda cevrem de oyle cinsiyetimizi ogrendik erkek dedi doktorumuz 😋
Aras7676g Bebisim12345 merhabalar bende rüyamda eşimi doğum yaparken gördüm erkek bebek dünyaya getirdi bende emzirdi onu sonra de. Gittim 8 haftalık hamilesin dedi şimdi 18+2 oldu oğlum iyi çok şükür