Bebisim12345 Kizlar ruyada erkek bebek gorurseniz tersi oluyomus kizin oluyomus diyolar dogrumu ruyanizda hic bebeginizi gordunuzmu ve sonradan cinsiyeti ne cikti😂
nurell Bebisim12345 bende erkek gördüm erkek şuan ama hissetme de inemli hayırlısı olsun hayırlı evlat olsun 🤗
Nurssss Bebisim12345 rüyamda erkek doğurdum hatta eşime bak erkek ben biliyorum diyodum çünkü hamileliğimin başından beri erkek isteyip hissediyordum bu hafta kesin olarak ikinci kez erkek denildi😅💙👶🏻
Bebisim12345 nurell bi kizim var onu cok hissediyodum hep bu kiz diyodum ama bunda hissedemiyorum hep ruyamda erkek goruyorumm🥰
Bebisim12345 Nurssss bende hamileligim basinda erkek gordum hamile kalfim sonra yine erkek gordum insallah ole olur yaa🥰❤hayirlisi ileeee
nurell Bebisim12345 rabbim gönlüne göre hayırlı evlat versin 🥰🥰 ama rüyada gördüğünde olabilir benim ilk gebeliğim rüyamda gördüğüm herşey cikti
Yeppudaa Bebisim12345 kısmı erkek olduğunu nasıl anlıyorsunuz 😅 bebek bebek sonuçta .kaç defa gördüm rüyada bebek ama cinsiyeti hiç belli olmuyor 🤣😅
Ugurhilal Bebisim12345 canım rüyanda gördüğün çıkıyor Allah malum ediyor ben hiç cinsiyet görmedim ama rüyamda hep karnım burnumda kız olursa Ayşe gülru olsun adı diyordum eşime kızım olacak allahım sana da hayırlı evlat versin biran evvel öğrenirsin inşallah
2bebis1anne Ben kizimda doguma kasar erkek gördüm kizim oldu bundada kiz gördüm doktor tahminde bulundu kiz olabilir dedi bakalim ınşaallah tersi çıkar bundada