Nisanannesiii Zynpozdmr dün WhatsApp dan yazmıştım ben Mart’ta başlıyor eğitimler dedi isim soyisim TC aldı bakalım
NehirBade Zynpozdmr Ben Zübeyde hanımın gebe okuluna zoom programından online olarak katıldım. Bugün tekrardan başladı gebe okulu dersleri
Nazk Bende kayıt yaptırdım 13 hafta 5 günlüğüm mart ayındaki kursa katılım yapabilceğimi söylediler bu işe vesile olan arkadaştan Allah razı olsun bu eğitim benim gibi ilk doğum yapıcak olanlar için çok iyi olucak☺️
asyahumam Kızlar sadece Ankara’da olanlar mi katilabiliyor? Bir de saatleri sadece öğlen mi ben çalışıyorum akşam saatleri de oluyor mu kurs acaba
Beyziikoo asyahumam Sadece sabahları oluyor 10 ile 11 arasında 12ye kadar sürüyor haftada 2 gün her dersin saati farklı öğlen ya da akşam yok 😏 Zübeyde hanımında varmış oradan da katılabilirsiniz bi araştırın çünkü buna refakatçiler de giriyor yoğunluktan atabiliyor program😑😑
Beyziikoo Zynpozdmr Mart ayının dersleri başlamadı ya ondan almamıştır çünkü oradan ders olacağı zaman link atılıyor mart başına alınırsınız takip edersiniz😊 Kaç haftalıksınız 1 aylık eğitimi doldurabilirsiniz inşaAllah 🤗 Ben geç keşfettim biraz ama yetişecek bence😆😆
Zynpozdmr Beyziikoo evet bende öyle düşündüm başlayınca alir diye 😊 16 ya girdik daha haftamız buyuk değil geniş geniş yetişir 😁
asyahumam Beyziikoo sabahsa katilamam maalesef üzüldüm şu an 😞 Zübeyde hanıma bakayım bir o halde belki onun akşam saatleri vardır teşekkür ederim 😍
Beyziikoo asyahumam Doktorlar hastanedeyken veriyor dersleri boşluklarında büyük ihtimalle o yüzden hep sabah saatlerinde ama doktorlarımızın anlattıkları youtube videolarında da var üzülmeyin oradan izleyebilirsiniz oradakinden farkı canlı olması 😊🤗🤗
asyahumam Beyziikoo Kağan hocayı falan dinliyorum kitap da almayı düşünüyorum artık inşallah o şekilde ben de öğrenirim çok teşekkür ederim 😍🙏
Beyziikoo asyahumam Emiiiiin olun hiçbir kaybınız yok hemde hiç ve ben bu anneliğin çoğu kısmının yaşanarak öğrenileceğine inanıyorum temel eğitim bilgileri haricinde kendinizi zorlamayın bunaltmayın her çocuk aynı olmuyor sonuçta 🤗🤗