Beyziikoo Sndrsym Bir wp grubu oluşturulmuş aradığımız ebeler ekliyor numaramızı daha sonra Zoom hesabı açmamız lazım, derslerin olduğu gün wp grubundan link atıyorlar ve derse katılıyoruz doktorlar canlı anlatım yapıyorlar slayt üzerinden😊
Sndrsym Beyziikoo peki bu zooma refakatçiler de mi giriyo yoksa sadece biz girip refakatçi adı mı veriyoruz 😊
Beyziikoo Sndrsym Benim annem giriyor kendi telefonundan, girmesi lazım denildi. Aynı telefondan yan yana girenler de var. Herkes ne kadar doğrudur bilmiyorum ama dersten sonra isim istiyor ebe veriliyor 😊😊
Sndrsym Nazk Bi hemşire var ona tc kimlik numaranı adını soyadını yazıp gönderiyomuşsun oda sana kayıt oluşturuyomuş
Melek- Annisno evet başka şehirlerden de katılım oluyormuş gebelik haftanız uyumlu ise sorun olmuyor ama bugün ilk derse başladık yeniden ekleme yapılır mı bilmiyorum egzersizlerle destekli güzel öğretici bir eğitim oluyor buna olmasa da bir sonraki eğitime mutlaka katılmanızı öneririm 🌸
Beyziikoo Sndrsym Dersler için numara isteniyor sadece wp grubuna ekliyorlar gerisini derslere girdikten sonra istiyorlar
Beyziikoo Nazk Hastanede kağıt dağıtıldı orada numaraları vardı ebelerin ya da şehir hastanesi santrali arayın oradan aktarırlar belki😊
Beyziikoo Zynpozdmr Bana da geç dönüş yapıldı yoğun oluyorlar galiba biraz daha bekleyin olmazsa bir daha hatırlatın kendinizi 🤗🤗
Zynpozdmr Beyziikoo Tc isim telefon numarası aldi mart grubuna kayit edelim sizi dedi tamam dedim herhangi bir grup alınmadım henüz haftaya filan alicak herhalde 😁
Beyziikoo Zynpozdmr Mart ayının dersleri başlamadı ya ondan almamıştır çünkü oradan ders olacağı zaman link atılıyor mart başına alınırsınız takip edersiniz😊 Kaç haftalıksınız 1 aylık eğitimi doldurabilirsiniz inşaAllah 🤗 Ben geç keşfettim biraz ama yetişecek bence😆😆