Minnosunannesiii 5 sene surdu. Once insulin direncim oldugunu ogrendim kilo verdim, sonra pko’sun dediler ama degilmisim, sonra baska doktora gittim yumurta kaliten kotu acil tedavi dedi ama ben guvenmeyip iyi ki baska doktora gitmisim cunku yumurta kalitem iyiymis yine yanlis teshis.
Bu arada esime hic baktirmamistik 3 yilin sonunda onda da cift tarafli ileri varikosel cikti. Ileri hareketi cok dusuktu. Vitamin verdiler olmadi en son ameliyat oldu. Ameliyat cok kolay ve basarili gecti iyilesmesi de kisa surdu degerleri duzeldi.
Ama bizim olmuyor olmuyor her ay agliyorum. Ne tatillere ciktik ne kafa dagittik yok olmuyor.
En son pandemide ev tasinmam gerekti ve isyerinde de asiri stresli bir sunuma hazirlaniyordum aylardir. Oyle ki basimi kasiyacak vaktim yok uykular haram. 1 kere birlikte olabildik o ay esim calisiyor ben calisiyorum gec saate kadar hic gorusemiyoruz tasinma icin koli yapiyoruz falan. Adet olucam doktora 3. Gunu gidicem tedaviye baslayacagiz diye kararlastirdik ya ben takmiyorum. Neyse adet gunum geldi gecti tık yok ama adet olucam yani karnim agriyo falan. Sonuc, 3 test yaptim hamileyim! Onca ovulaston testi, doktor doktor gezmeler, keciboynuzu kurleri, sen git o rastgele 1 iliski tut! Saka gibi… Rabbim vaktini saatini biliyor insallah herkesin kucagini saglikla doldursun🙏