sukran97 ayy ne güzel benim de bir kız bir oğlan olsa bir daha doğum yapmam 😂 benim de tek cinsiyeti henüz belli değil. Allah hayırlısını versin

sosi5 teşekkür ederiiimm benim korkum şundan dolayı hem pıhtılaşma bozukluğu var kullandığım iğne yeterli olucak mıı hemde 2 hafta önce 5+1ken bu hafta 6+5 oluşu neyse pozitif düşüneyim pozitif olsun rabbim hepimizee sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🥰🥰

Aslgnldmr Yaa ne güzel 🙈 korkulacak bir şey yok benimkilerde tek kese çift bebek sadece çift kese olmadığı için riskli olabiliyor ben ilk aylarımda hep yattım şimdi 2. trimestera giricez yavaş yavaş ayaklanabiliyorum. Başta gelişmeleri geride olabiliyor zaten ikiz bebeklerde hep bi farklılık oluyor ister gün ister hafta. Ben başlarda 3 doktor değiştirdim farklı görüşler almak için hepsi de aynı şeyi söyledi sonuna kadar birebir aynı günde giderlerse milyonda bir bi durum olur dedi. Endişelenme yani sadece çok hızlı hareket etme yürürken yavaş tempoda falan yürü hatta mümkünse yat. 6. haftamda ultrasona girmiştim ama hamileliğim yokken kontrol amaçlı girmiştim kese vs. görülmemişti ben de hamile değilim sanmıştım. 2 hafta sonra kanda gebelik çıktı anca o zaman gördük ikizkuşları 🙈❤️🐣

2zlerinannesi oyy yesinler kuzuşları Allahım bağışlasın ❤️ çok teşekkür ederim içim biraz da olsa rahatladı inşallah sonu hayırlı biter sağlıklı biter 🤲🏻 😇

Aslgnldmr Sağlıcakla kavuş sen de inşallah 🙈 sık sık kontrole git içini ferah tut hiçbir şey olmaz 🧿🌹

Selmaolmz benim 20 den sonra çıkmıştı :) çok erken karnım çıktı sananların genelde gazı falan oluyor :) 18-20 arasında çıkıyor ilk kez göbek :)

Merhaba iki anneller 22 haftadayim sabah uyandigim da suyum geldi gibi islanma oldu boyle bi durum yasayan varmı korkmalı miyim 😳😔

Sevilay7 benim ilk testim 43 bin di ilk ultrason tek 2 hafta sonrası cift kese görünmüştü ve o zaman 5 bucuk haftaydım aşılama sonrasi yani 😄😄🥰

Sevcancls sanırım google.com da hızlı resim yazıp ordan yüklüyorsunuz usg fotoğraf larımı o şekilde yapıyorlar hep buda öyle olur herhalde

Nesliii06 benimde asilama ikizlere hamileyim ilk öğrendiğimde doktorum üzüldü ikiz olmasina ayni sekilde bana konuştu ama cok memnunum ondan riskim vardı oda ben iyi olayim diye oyle bir konusma yapmıştı kızmıyorum oa sonucta sağlıklı bir gebelik ister her doktorda ki sonraki sefer kontrolde bana hala düşmedi mi bu bebek dedi hic unutmam ama onların kalbi oyle güçlü ki suan 18 haftaligim ve rabbime binlerce kez şükür olsun cok iyiyiz 💗💗💗

NefesDeniz evet aynı öyleyım ayagımı kıyafetımı gıymek ıcın asla kaldıramıyorum eşım artık gıydırıyor şimdıden 😒 tamam sıcak su torbasını denıyeyım bende. Pekı yürüyüş yapılmalı mı yapılmamalı mı

Hasibe123 Ne kadar naziksiniz unutmamışsınız çok sağolun🧡 Çok şükür güzel geçti herşey yolunda..bebeklerde bende iyiyiz. Kasılmalar içinde, çok normal bir süreç olduğunu hatta bundan sonra biraz daha artabileceğini söyledi. Alttan muayene ile rahim ağzı kontrolüde yaptı kısacık çok şükür rahimde incelme yada en ufak bi açıklık yokmuş. Kasılmalarda dikkat etmemiz tek şey 4-5 dk ara ile oluyorsa ve 2 saate yakın böyle sürüyorsa hemen beni aramalısın dedi o zaman muhakkak hastaneye gitmemiz gerekir dedi. Ama bunun haricinde arada bir kasıldı 3-4 kere kasıldı vs bunlar çok normal süreçler dedi ve illa kasılma sırasında ağrı sancı olmak zorunda değil dedi. Şimdi 2 haftada bir görecek beni 10 marta tekrar randevu verdi nst ye bağlayacakmış kontrol amaçlı..Sizin nasıl geçti neler dedi doktorunuz?

iikiizler Aynen aynen benimde eşim giydiyordu kıyafetlerimi aynı şeyleri yaşadım bende..bana sıcak su torbası çok iyi geldi kasığıma bi 10 dk filan uyguladım. Ve ondan sonra bi daha olmadı sizde deneyin..böyle sancınız varken kendinize eziyet etmeyin yürüyüşe en azından geçene kadar ara verin. Sonra tekrar başlarsınız yürüyüşlerinize.