868686 maşallah size allah sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin ❤️😇
İKİZ GEBELER ❤️ sohbet edelimm
Edadas benim de yarın 12+6 olcak kontrolüm var doktor geçen hafta kız öngördü ben de kız hissediyorum yarın çıkar umarım
sosi5 amin kuzum
2zlerinannesi yaa ikiz gebeler başlığını görünce heyecanlandım. Bugün doktora gittiimm tek kese içinde iki bebek var dedi doktor . Açıkcası beni biraz korkuttu burda bi sıkıntı var dedi ne var hocam dedim iki bebek var muhtemelen tek yumurta ikizi dedi sevinsem mi üzülsem mi bilemedim sıkıntı var deyince. 2 gebelik kaybım var pıhtılaşma bozukluğundan dolayı. İki hafta önce 5+1 demişti bugün 6+5 ve 6+4 dedi korkmalı mıyım yaşayan var mı böyle bişey varsa lütfeen yazıııınn çok acayip hissediyorum 😊
Aslgnldmr bizler varız kuzum korkma ikiz gebelikte evet riskli grubuyuz ama bizim gibi olup cok fazla da kucağına alan var takma kafana keyfini cikartmaya bak bana da doktorun biri öyle dedi su an doktorumu değiştirdim perinotolijiye gidiyorum iyikj de ona gidiyorum sende pedinotolojiye git kuzum ikiz gebelerde onlar cok iyi anlıyor ve bi sey olduğunda erken müdahale ediyorlar hayırlı olsun sana da hoş geldin aramıza 🥰
sosi5 teşekkür ederiiimm benim korkum şundan dolayı hem pıhtılaşma bozukluğu var kullandığım iğne yeterli olucak mıı hemde 2 hafta önce 5+1ken bu hafta 6+5 oluşu neyse pozitif düşüneyim pozitif olsun rabbim hepimizee sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🥰🥰
Aslgnldmr Yaa ne güzel 🙈 korkulacak bir şey yok benimkilerde tek kese çift bebek sadece çift kese olmadığı için riskli olabiliyor ben ilk aylarımda hep yattım şimdi 2. trimestera giricez yavaş yavaş ayaklanabiliyorum. Başta gelişmeleri geride olabiliyor zaten ikiz bebeklerde hep bi farklılık oluyor ister gün ister hafta. Ben başlarda 3 doktor değiştirdim farklı görüşler almak için hepsi de aynı şeyi söyledi sonuna kadar birebir aynı günde giderlerse milyonda bir bi durum olur dedi. Endişelenme yani sadece çok hızlı hareket etme yürürken yavaş tempoda falan yürü hatta mümkünse yat. 6. haftamda ultrasona girmiştim ama hamileliğim yokken kontrol amaçlı girmiştim kese vs. görülmemişti ben de hamile değilim sanmıştım. 2 hafta sonra kanda gebelik çıktı anca o zaman gördük ikizkuşları 🙈❤️🐣
2zlerinannesi oyy yesinler kuzuşları Allahım bağışlasın ❤️ çok teşekkür ederim içim biraz da olsa rahatladı inşallah sonu hayırlı biter sağlıklı biter 🤲🏻 😇
Aslgnldmr Sağlıcakla kavuş sen de inşallah 🙈 sık sık kontrole git içini ferah tut hiçbir şey olmaz 🧿🌹
Ogi8
Buraya nasıl fotoğraf yükleyebilirim acaba
2zlerinannesi ikiz anneleri size bişey sormak istemiyorum arkadaşımınbeta hcg hormonu 700 üstünde cıkmış 1 tane kese varmış şuan gözüken bebiş 5 haftalık 2 hafta sonra tekrar çağırmış ikiz olablr diye başına böyle bişey gelen varmı
Merhaba iki anneller 22 haftadayim sabah uyandigim da suyum geldi gibi islanma oldu boyle bi durum yasayan varmı korkmalı miyim 😳😔
Nesliii06 benimde asilama ikizlere hamileyim ilk öğrendiğimde doktorum üzüldü ikiz olmasina ayni sekilde bana konuştu ama cok memnunum ondan riskim vardı oda ben iyi olayim diye oyle bir konusma yapmıştı kızmıyorum oa sonucta sağlıklı bir gebelik ister her doktorda ki sonraki sefer kontrolde bana hala düşmedi mi bu bebek dedi hic unutmam ama onların kalbi oyle güçlü ki suan 18 haftaligim ve rabbime binlerce kez şükür olsun cok iyiyiz 💗💗💗
Sevilay7 benim de 8. haftada belli oldu geç çıkabilir
Serifeicgili ay 🙈 kaçırmış da olabilirsin sızmış da olabilir bi sor doktoruna hemeen
2zlerinannesiinsallh oyledir yarin sabahta oyle bi durum yasarsam gidicem