2zlerinannesi glsnbr Evet kişiden kişiye değişiyormuş herkesin hamileliği çok farklı umarım en kısa sürede sizin de geçer bulantılarınız ❤️
Ulkuekiz NefesDeniz zofer 8 mg zofer 4 mg serumlar herşey yapılıyo ama bu geçmiyo şuanda da o haldeyim ne kadar dayanabilirim bilmiyorum umarım dediğiniz gibi geçecekkk bekliyorum sabırsızlıkla umarım geçer 🤲🤲 çok teşekkür ederimm
IIkizlerinAnnesii NefesDeniz evet çocuk oturuyor gibi kasılıp kalıyordum bi kaç saniye, normalmiş o sıra yat sol tarafına demişti bide magnezyumu ihmal etmemeye çalış
NefesDeniz IIkizlerinAnnesii Dün aşırı korktum ilk defa oldu bende böyle bişi birde burda bi post okudum kasılma gerilme oluyor üstünde durmadım meğerse erken doğum başlamış diye ödüm koptu doktoruma yazdım hemen :) Teşekkür ederim cevabınız için
IIkizlerinAnnesii NefesDeniz yok yok onlar bi süre sonra değişik hallere giriyor adet sancısı gibi 1 2 saniye.süren sancılar oluyor benil doktorum düzenli şekilde girer çıkarsa mutlaka ara dedi. Çift yumurta mı sizin
sosi5 2zlerinannesi yok yok gerilme kuzum ay insalalh zamanında doğarlar kiz ben en çok o konuda kendimi sıkıyorum doktora gittikçe mutlu oluyorum hatta saçma sebepler bulup gitmek istiyorum görmek için 😅
BuseVV 2zlerinannesi ben de 12deyim. Dr bunlar kız gibi dedi. Ama kesin değil belli de olmazmış 😂 pipi görene kadar böyle 😜
2zlerinannesi Hatice1721 Kaçıncı haftadaydıın 🐣 ben bir kere rüyamda ikiz kız çocuklarıyla yemek yediğimi görmüştüm başından beri de kız hissediyorum ama tek bir açıp gösterme yok 🙄 çarşamba kontrolümüz var gösterirler umarım
Hatice1721 2zlerinannesi ah canım 4 yaşında bir oğlum var şimdi ikinciye hamileyim çok kız hissetmiştim ama bu da erkekmis 😂Bunlardan sonra ikiz kızlarım olsun diye çok düşündüm ediyorum canım 🌸
Cansu101706 OykuMelek ayyy böyle duyunca nasıl mutlu oluyorum ya. Rabbim kucağımıza aldığımız zamanı da nasip etsin inaşşalh🙏
2zlerinannesi sosi5 aynen… elimden gelse kendimi sürekli ultrasona bağlayıp onları izlerim ama doktor görmek isteyince acaba bi şey mi oluyo diyorum