Hamile olduğumu öğrendiğimde 5 haftalıktı bebeğim. Kalp atışını duymak için bekledik eşimle. 10-11. haftaydı sanırım, duyduk. Hemen akabinde minik bir kese görüntüsü olan ultrason fotoğrafını ilk olarak ablama gidip gösterdim. Annem ve babam o sırada memleketteydi, ablam hemen görüntülü aradı ve ilan etti. Bence çok mutlu bir an, utanılacak bir şey olduğunu asla düşünmüyorum. Kayınvalideme de birkaç gün içinde gittik ve hatta ben söyledim, babaanne oluyorsun dedim. Zaten kendisi 2 senedir söyle söyle bi hal olmuştu torun istiyorum diye. Şöyle komik bir diyalog yaşandı 😁 babamla annem bizi arayıp tebrik ettiler. Kayınvalidem de eşime benim ailemin ne tepki verdiğini sordu. Eşim de tebrik ettiler dedi. Kayınvalidem bunu çok garip karşıladı, ayıp geldi :) halbuki dünyanın en doğal hadisesi. Ben gülüp geçiyorum bu durumlara. Yakın arkadaşlarıma da hemeen haber verdim. Daha uzak akrabalara ise 3 ay dolmuştu söyledik. Hatta instagram üzerinden paylaşım yapmıştım zaten o şekilde hızla yayıldı. 😊