Seda-34 alininannesiii annem 5 haftalıkken benimle beraber öğrendi test çubuğundan 🙈 bizim taraftan herkese o söyledi ama biraz geç söylettirdim. Kayınvalideme de 3 aylıkken çekine çekine lafı eveleyip geveleyerek söylemiştim zor anlamıştı kadıncağız🙈
Dryy Seda-34 kaynananız uzakta mı? Yakınınızdaki birinden 3 ay yaşadığınız zorlukları gizlemek çok zor gerçekten
Bkeyfli 5 haftalıktım, bir çift patik hediye ederek söyledik birçok aile üyesine hepsini de videoya aldık, kimi ağladı, kimi şen kahkahalar attı, yakın arkadaşlarıma da selfy çekilirken “hamileyim” "diyip videoya aldım, güzel anılar oldu ☺️
Feyy alininannesiii kan testiyle emin olduktan sonra eşimin ailesinin yanına gittik bi bahaneyle evdekileri topladık eşim babasına sana hediye vericem dedi ve içinde zıbın emzik patik olan kutuyu uzattı zaten zıbını kutudan çıkarınca ağlamaya başladı kayınpederim gerisi deli gibi sevinmek 😂 yaklaşık 5 haftalıktı
gulsahaliarya Biz eşimle hastaneden çıkmadan aradık herkesi 😂😂 ikimizinde ağzında durmaz güzel haberler. Süpriz insanı değiliz 😁 ikinci hamileliğimde de eşim test yap dedi hissediyorum hamilesin dedi. Ben lavaboya girdim o an da da kapı çaldı annemle babam geçerken uğramış. Bende testi yapmış oldum artık. pozitif çıktı hepimiz birlikte öğrendik 😂
ysmn_kck17 alininannesiii Adet olsaydım o aydan sonra aşılama tedavisine başlıcaktik . Herkes ümidini kesmişti beklemediğimiz bir anda aldık haberi o yüzden annelerimizi direk testle görüntülü aradık ☺️ eşim varikosel ameliyatı olduğu için süreç uzatmıştı ameliyattan 17 ay sonra hamile kalınca öyle supriz oldu işte ☺️
Dilara0 alininannesiii 2 haftalikmis yeni öğrendik herkes biliyor herkes birbirine yetiştirmiş zaten 🤣🤣
simaymasalim alininannesiii ben eşimin ailesinde kendi ailemede tek tek zıbın aldım anneannem beni çok seviyor, babaannem, dedem, amcam, halam, teyzem, dayım diye herkese özel zıbınlar aldım. Tek tek hediye paketi yapıp herkes bir aradayken verdim paketleri 😍
Nuur2001 alininannesiii Annemi görüntülü arayıp hamileyim dedim küfür etti kadın bana🤣 testi gösterdim inandı
Dryy alininannesiii biz öğrendiğiniz gün söyledik 4 haftalık. Önceleri kalp atışı duymadan söylemiyelim diyorduk ama öğrenince sonu kötü de olsa bize destek olurlar sadece sevinçte ortaklık olmaz dedik söyledik şimdi 14. Haftayı bitirdim çok şükür bende oğlumda gayet sağlıklıyız darısı başına inşallah 🙏🏻
Seda-34 Dryy 2 ay yanındaydım ama 3. Ay uzaktaydım. Çok fazla mide bulantım kusmam olmadı o yüzden sorun olmadı
Zhrcn alininannesiii 5 haftalıktım öğrendiğimden işten geldi pat diye söyledim valla ben şok o şok kalakaldık öyle hiç belirti yok inme indi sandım sonra ben oturdum ağladım o sarıldı beni susturmaya çalıştı ben daha çok ağladım öyle bi andı yani gülsem mi ağlasam mı aklıma geldikçe gülüyorum ama 😂😂😂
12Yaren-onur alininannesiii ben eşime dediğim zaman eşim yere oturup hüngür hüngür ağlamaya başladı heyacandan ayakları bile tutmamaya başladı tabi allah izin verirse ilk çoçuğumuz🥰
EsraFatih 12Yaren-onur ayy benimkide ultrason kağıdı elinde hastanenin bi köşesinde ağlaya ağlaya içi çıkmıştı😇😇
misa6 alininannesiii valla biz eşimle masallah kağıtta hamile olduğumdan emin olduk aile arkadaş herkese söyledik sonra bebeğimin kalbi durdu ve bir o kadar insana tekrar tekrar dert anlatmak zorunda kaldım. Şimdi tekrar hamileyim 16+3 inanın anne babamız dışında çok çok az kişi biliyor. İnsan şimdi de söyleyemiyor. Bence tabi allah bilir ne olacağını ama ilk haftalar söylenmemeli 😔
aminemm0608_2014 misa6 aynen bende bir sevinçle çoğu kişiye söyledim düşük oldu erkenden tekrar düştüğünü anlatmak adama zor geldi şuan gebeyim çok az kişi biliyor kalpli atışını duyana hatta cinsiyet belli olana kadar bilmesinler diyorum bence de erkenden söylemek doğru değil hem nazar hem edep
mlkmlk90 misa6 aynnnı durumu yaşadım bende şimdi aile dışında kimse bilmiyor. Hareketini hissedene kadarda söylemiycez
Yspnr misa6 bnmde ilk gebeligim doktor düşük tehlikesi var dedigi için henuz esim disinda kimse bilmiyor 11+4 olduk bu kontrolde insallah sorun cikmazsa ailelerle paylaşmayı düşünüyoruz.Ilk 3 ay atlatilmadan soylenmesini dogru bulmuyorum kayip yaşlanınca o üzüntü icinde insanlara dert anlat onlarda üzülüyor tabi hic gerek yok
Elif5361 alininannesiii Annem kayınvalidem biliyordu 8 haftalıkken söyledik 🥰ama etrafıma 16. Haftada yeni söyledim 😂😂😁😁😁😁herkes şok