Haticecakirr YuvarlanamayanPandaa ben Kayseri de oturuyorum ziyagökalp-Yenidoğan’da 😂 Zeki Yılmaz’a gidiyorum kendi kliniği var Hümanın yanında 😍
Hilal97_ YuvarlanamayanPandaa system hospital eda hocaya gidiyorum memnunum sehir hastanesinde Şeyma hanim öneririm güler yüzlü ilgili bir doktor bilgi veriyor her konuda sira almakta zor değil aydan aya oldu icin bulunuyor
Gamzebrb Sedax aslında buraları çok bilmiyorum evlenince geldim ara sıra çıkıp geziyorum ama o bim sırasını felan en son kip züccaciye ordan eve geliyorum binaları felan çok bilmiyorum 😂
Sedax Gamzebrb dışarı falan çıktığında da görüşebiliriz canım kip benim de canımın sıkıntısından gezdiğim yer😄
Buseberenbalcii Gamzebrb buraya gelin geldim bende istanbuldan bide bende hic çıkmıyorum tatmin etmiyor beni😀😀
Gamzebrb Sedax ayy valla çok güzel olur zaten tek çıktığımda sıkılıyodum insan yanında arkadaş arıyo valla
Gamzebrb Sedax hafta içi olsa olur mu çünkü yarın evde yokum ama kesin buluşalım gezeriz kaynaşırış hem
Minnosumu_beklerken13 Valla zeki bey var özel kliniği onun üstüne doktor tanımıyorm o kadar ilgili işin ehli