Buseberenbalcii YuvarlanamayanPandaa valla bende erciyes ozel bihter hanima gidiyorum daha once dogumumu o yapmisti
Buseberenbalcii Gamzebrb buraya gelin geldim bende istanbuldan bide bende hic çıkmıyorum tatmin etmiyor beni😀😀
Gamzebrb Buseberenbalcii ay valla bende öyleyim ya oturduğum semtte kimseyide tanımıyorum bide çok sıkılıyorum artık 😂 sürekli annemlere gidiyorum abim artık dalga geçiyo verdikte kurtulamadık bi ayağın hep burda diye 😂😂😂
Buseberenbalcii Sedax yaa ben pek alisamadim 2 senedir burdaym yarin bir carsiya cikicam ilk ciktigimda dogum icindi 🤣 kimsede yok
Buseberenbalcii Sedax birseyler bakicam oyle bebege falan bana temiz hava alamiyoruz bi yasaklardan ya
Sedax Buseberenbalcii bende özledim valla dolaşmayı da birgün sokakta doğuracam diye korkuyorum az kaldi bizimkine
Buseberenbalcii Sedax 🤣 ben son haftalarda falan perisan olmuştum hic yuruyemiyordum bile sancim oluyordu allah sabir versin canim ilkmi senin
Buseberenbalcii Sedax ben 9 haftaligim daha bide bir yasinda kizim var🙂 napicam bilmiyorum iki cocukla ilkinde zaten perisa. Olmustum
Sedax Buseberenbalcii maşallah biraz zor olacak sana ama ileride çok daha iyi oluyor birbirine yaşları yakın kardeşler. Bende çok istiyorum da bakalım bu doğunca fikrim ne olacak😄
HayriyeAlperen YuvarlanamayanPandaa memorialda Ülkü aksoya gidiyorum, şehir hastanesinde ki Hüseyin Aksoy beyin esi
Buseberenbalcii Gamzebrb valla kuzum oyle biraz 🤣 istersen bulusuruz hep birlikte numarami birakiyim haberleserz
Kaplanmine Nisanurunannesi3850 evet bnde Dinçer beye gidiorum çok bilgili ve naif bı doktor memnunum ben