Dilek0809 birtriptanesi neden anormal olsun ki? Niye karşıdaki anneyi strese sokacak yorum yapıyorsunuz. Ben de 16.haftamdayım hiç kilo almadım vermedim de herkes kilo alacak diye bir şey yok. bebekler iyiyse sağlıklı dengeli besleniyorsa sorun yoktur
minikkusum-2021 Şuan 16. Hafta içindeyiz. Geçen hafta doktora gittiğimiz de yani 15 haftalıkken 100 gr boyu 14,15 cm felan demişti. Proğrama göre sanki önde gibiyiz bu haftada bile bu boyu kg göstermiyor bu haftalarda olanlar nasıllar 😊😊
Dilek0809 minikkusum-2021 benim de 15+2 de 120 gram 14 cm demişti yaklaşık olarak aynılar yarın yine gideceğiz 16+3 bakalım kaç olmuş meraktayımmm
Ekvatoral Hafise fazla karbonhidrat almıyorsunuz ne güzel. Benim kilolarımın sebepi o yediğim ekmekler hamur işleri 🙈
Hafise Ekvatoral karbonhidrat yok gibi annem yufka ekmek yaptı verdi 😁 onu ıslıyorum bazen kahvaltıya o kadar süt ve süt ürünlerini arttırınca acıkma hisside olmuyo galiba muz da tok tutuyo meyveyi de asla eksik etmiyorum mutlaka alıyorum pazardan
Sedaa19 ulviyedemirbas2 bende en son 29 haftalıkken gitmiştim doktor 1500 Gr dedi. Şuan 33+3 haftaligim ayın 1 de. Randevumuz var bakalım kaç kilo olmus
Bb_onlllb zynpuzn93 şuan 29+3 deyim ama bebişim 2 hafta önden gidiyor kilosu 1800 🥰👼🏻💙 aldığım kilo 14 pilav ekmek makarna vs. 2 aydır yemiyorum ama bakalım diyete başladım hayırlısı olsun 🥰🥰
zynpuzn93 Bb_onlllb heyy maşallah seninki baya tosuncuk olacak gibi ben 32. Haftamdayım 1921 kilo olmuş paşam 🥰 bize yaklaşmışsınız 😁
Ekvatoral Hafise ne güzel. Ben çok süt içemiyorum sindirim sistemim sıkıntılı. Ama yoğurt yapıp yoğurt yiyorum. Şu aralar azalttım ekmeği kilo alma hızım azaldı ☺️
Esra2580 zynpuzn93 35de gittik 3 kilo 30 Gr olmus bende 11 kilo aldım ama mesela geçen ay 1 kilo almışım hepsi bebise gitmiş
ulviyedemirbas2 zynpuzn93 şekerimde cıkdı dietle cok şukur iyi kilomuz doktor da cok iyi bakıyorsun annesı oğluna dedi 🥰👶
demetmert zynpuzn93 kasten birşey de yapmadım aksine aşırı bir çikolata düşkünlüğüm vardı ama sanırım kilolu hamile kaldığım için böyle oldu
Bb_onlllb zynpuzn93 evet doktor da iri bir bebek olucak dedi 🙈 rabbim hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin 👼🏻👼🏻♥️♥️♥️