Ekvatoral Hafise ne güzel. Ben çok süt içemiyorum sindirim sistemim sıkıntılı. Ama yoğurt yapıp yoğurt yiyorum. Şu aralar azalttım ekmeği kilo alma hızım azaldı ☺️
Hafise Ekvatoral kesinlikle inanıyorum yani 16.haftada patates kızartması hamburger biraz Abarttım dışardan yedik bir kaç gün ama 1 ay düzene bindirince sıkıntı gecti 😁😁
Lraybrs zynpuzn93 Şuan 27. haftadayim ama 23. Hafta da en son doktora gittim. 650 gr’dı 🥰👼🏼 ben 27. Haftada 3 kilo aldım :)
irorkay Hafise ay ben de şu 3 gündür abartıyorum acaba normal beslenmeye döndüğümde eksiyi görür müyümm tartıda 🤣
ulviyedemirbas2 zynpuzn93 şekerimde cıkdı dietle cok şukur iyi kilomuz doktor da cok iyi bakıyorsun annesı oğluna dedi 🥰👶
irorkay birtriptanesi çok normal aslında. Benim doktorum ilk 20 hafta kilo almayı yasakladı ben buna çok uymasam da 🤣 ilk 20 hafta alınmaması çok daha iyiymiş bebek açısından
irorkay Hafise kesin tartıda şu an artıyı görürüm birkaç gün dikskt ettikten sonra tartıya çıkacağım 🙊🤣
threestar zynpuzn93 38 haftalık olduk, 3510 kg 51 cm bebeğim ben 14-15 civarında aldım hamile kaldıgımda normal kilomdaydım
Ayse2011 zynpuzn93 tüm kilo almayanlara kıl oluyorum 😃 şaka bi yana 15 haftalığım 3 kilo almışım deliriyorum. İlk gebeliğimdeki gibi olucam diye psikolojim bozuluyor.
imerveg UmayAsya tabii saglikli olsunlar da onemli olan o ama simdiden ana yuregi iste napican hahahaha😂