Mcakir Mom0101 ya ben uyuyamıyorum. Yorgunluktan bitmiş durumdayım. Günde en fazla bölük pörçük 4 saat . Bi türlü dalamıyorum uykuya herkes mi böyle ?
Aysegul1612 Mom0101 olmazmı perşembe sabah 7.30 da hastaneye giriş yapcaz ben sürekli karnımı seviyorum az kaldı kavuşacaz diye hasret bitiyor bir yandan da üzülüyorum bedenimden ayrılacak diye
Mcakir Aysegul1612 ister istemez az kaldı diye stres / heyecan mı yapıyoruz acaba o yüzden mi. Bayılcam kalcam yorgunluktan.
Mom0101 Aysegul1612 uyku sorunu bende de var ya. Halbuki dinlenmemiz lazım bu hafta ama tutmuyor uyku
Mom0101 Mcakir canim ben bayadır öyleyim ya. Ama gün aldıgım beri daha fena. Bölük bölük dedigin gibi. Stres uykuyu kaçırdı iyice
Ozbu41bug Mom0101 25 subat kizimin dogum.gunu simdi 23 unde doktor muayeneye cagirdi.olur falab dedi 25.ine denk gitse diye bakiyorum.normal.gorunuyo.suanda😅
halitefe Mom0101 23 Şubat’ta olucak benimde inşallah acayip heyecanlı ya içim içime sığmıyor desem yeri🤗🤗
halitefe Mom0101 kesinlikle birde ilk doğum tecrübesizlik var üzerimizde halamgenel anestezi mi spinal mi yaptırsam diye düşünüyorum birde genel dedik ama son ana kadar yine değiştirebiliriz istersen dedi doktor
Esmakartal1 Mom0101 genel istiyorum ben ilk sezeryanımd spinAl oldum çok kötü geçti aynı şeyleri yaşamak istemiyorum