Mom0101 Evet sonunda günümüzü verdi doktor. 38+4′te olacak insallah. Baska var mi aynı günü bekleyen? Simdiden heyecani bastı.😊
dilaradurmazz Mom0101 benimde 23 subaat canım heycan bastı da kelime mi bayılacak gibi oluyorum 😁😁🙈 Saglikla kucağınıza alın inşAllah 😘
ssnnmmm Mom0101 bizde 25şubatta 38+5oluyoruz ama doktorum 39 dolduralım diyor yarın gün belirleyeceğiz 😕
Tatlianne_ Mom0101 benimde 25 Şubat’ta normal doğum gözüküyor bekliyoruz ama gelmeye niyetli değil gibi
Mom0101 dilaradurmazz aynen ya bende öyle. Düsününce fena oluyorum ama baska bisey de düsünemiyorum😄 spinal mi genel mi sizin
Mom0101 ssnnmmm gün belirlerken öne ceker belki canim bana da 28i diyodu 39 dolsun diye bugün 25 ine verdi
Mom0101 Burcuu3761 aynen ya düsündükce fena oluyorum😄 hep gün saydım gelsin diye simdide korku stres heyecan bastı. Spinal mi genel mi sizin
beyza-guven Burcuu3761 benimkide 22 şubat inan duygusuzlastik sanki ne hissedicegimi bilmiyorum deli gibi korkuyorum bu yasima kadar inan hasta olup damar yolu bile acilmadi bana ben nasıl dogurucam toparlanicam diye düşünüyorum
ssnnmmm Mom0101 hep doğum tarihi için martın 6-7si gibi diyor çok öne çekse Mart başı olur diye düşünüyorum bakalım yarın olsun artık ben hazır bekliyorum 😊
Burcuu3761 Mom0101 benim genel olacak canım genel istedim ilki spinal olmuştu çok olumsuzluk yaşadım o yüzden genel
Mom0101 Burcuu3761 ya ben de spinalden korkuyorum dr spinal önerdi bugun tamam dedim ama aklım genelde kaldı. Eşimde giremeyecekmis sanırım genel isticem. Spinal sırasındaki tansiyon cekismeler vs mi kötü oldu? Bas ağrısı falan mi
Burcuu3761 Mom0101 bende baş ağrısı bel ağrısı hiç bişey olmadı canım ameliyattan sonra çok iyiydim ama ameliyat esnasında ayıldım o yüzden yarıdan sonra genele çevirdiler o yüzden korkuyorum genel istedim
Tatlianne_ Mom0101 evet canım çok oldu doğum pozisyonu alalı. Henüz çatı muayenesi yapılmadı haftaya gidip çatı muayenesi yaptiracam artık ona göre karar verir doktor