halitefe Mom0101 kesinlikle birde ilk doğum tecrübesizlik var üzerimizde halamgenel anestezi mi spinal mi yaptırsam diye düşünüyorum birde genel dedik ama son ana kadar yine değiştirebiliriz istersen dedi doktor
Mom0101 halitefe ben de spinal dedik de önerisi ama son gün anestezi dr u görüşücem bnde düşünüyorum degistirsem mi diye😄 herkes farklı bir sey söylüyor kimi genelden cok memnun kimi belden
Burcuu3761 Mom0101 bende baş ağrısı bel ağrısı hiç bişey olmadı canım ameliyattan sonra çok iyiydim ama ameliyat esnasında ayıldım o yüzden yarıdan sonra genele çevirdiler o yüzden korkuyorum genel istedim
halitefe Mom0101 kesinlikle ya benim doktorda genel önerdi aslında ama spinal aklımda baş ağrısını dert ediyorum tek
beyza-guven Burcuu3761 benimkide 22 şubat inan duygusuzlastik sanki ne hissedicegimi bilmiyorum deli gibi korkuyorum bu yasima kadar inan hasta olup damar yolu bile acilmadi bana ben nasıl dogurucam toparlanicam diye düşünüyorum
Mom0101 halitefe halitefe bnm doktorum eskidendi o baş ağrısı falan her hafta kaç tane ameliyata giriyorum kimsenin sikayeti yok dedi valla bilmiyorum ki. Zaten hastanede ağrı kesici yapacaklar. Benim korkum da hissetmek o baskıları hareketleri falan kötü olurum
halitefe Mom0101 ya çevremde çok şikayetçi olan var spinalden işte birazda o etkiledi galiba beni ama o hissetme korkutucu olmuyormuş hiç merak etme memnun olanlarda var ama sayısı daha az geneldende şikayet eden bir kişi var sadece tanıdığım arada kaldım
Esmakartal1 Mom0101 genel istiyorum ben ilk sezeryanımd spinAl oldum çok kötü geçti aynı şeyleri yaşamak istemiyorum
Mom0101 Kizlar benim suyum geldi bu sabah. Hastanedeyim yatısım yapıldı doktoru bekliyoruz sezaryan icin. Dua edin🙏🙏🙏