Ayeee Meriseymen bana da böyle dediler 1 ay geçti üstünden tık yok demek ki kişiden kişiye değişiyor 😄
Msd26 Cemrece ben ilkini 1 yıl önce vurulmustum haftalarca zonkladı kolum benimle vurulan arkadasta birşey olmadı ben dün tekrar vuruldum akşama doğru azcık acıdı dokununca falan acıyor bu acı diğerinin yanında hiçbişey:)
mom77 Kbrblr aynısı banada oldu vuruldugum gun bısey yoktu ertesı gun agrı basladı 3-4. Gun hafıfledi 5. Gun tamamen gectı dayanılmıcak bısey degıldı ama agrısıds oluyor olmuyor degıl yarın 2. Dozum var 😅
Mom092 Cemrece cogunda ertesi gun çıkıyor acısı bendede oyle oldu ikinci gun kolum felc gibiydi 10 gun cektim agriyi😂
Ozlem23 Cemrece kötü haber vermek istemem ama benim bir gün sonra başladı ağrım günlerce kolumu kaldiramadim
Cemrece Kilaarr ikinci gunden bildiriyorum sukur agrim sizim olmadi 🙏 Insallah agrisiz sizisiz atlatir yeni vurulucak olanlarda ❤
Umfa halitefe teşekkür ederim , aynı adreste oturan arkadaşımı aramışlar ama beni aramadilar neyse gidip olayım beni aramadiniz ben geldim diyeyim 😆