Umfa halitefe teşekkür ederim , aynı adreste oturan arkadaşımı aramışlar ama beni aramadilar neyse gidip olayım beni aramadiniz ben geldim diyeyim 😆
halitefe Umfa bazen unutuyorlar yada yoğunluk falan oluyor gözden kaçıyor malesef ilk dozu olun bir ay sonra da ikinci doz var🤗🤗🤗
Sose Cemrece bişey olmadı diye aldanma onun ağrısı 1 gün sonra çıkıyor 😂 bende eşime diyodum bu ne böyle hiç bişi olmadı diye ertesi gün kolumu kıpırdatamadım ceketimi biri tutuyordu giyerken 😂😂 bol kolonya sür oraya 😂 şimdi 2 vurulcam ben pazartesi günü inşallah onda da olmaz
Cemrece Sose Kiz cidden bisey olmadi diyorum aa 😀 ikinci gunumdeyim az once pogaca hamuru yogurdum 😁😁 sukur iyiyim insallah da olmaz 🙏
Gul-gul06 Cemrece benim de aynı oldu hiç acı fln hissetmedim. Şantiyede işe başlayınca da vurulmuştum kaç kere. Bünye ile alakalı olabilir bende acı, ağrı vs hiç olmadı.
kurtaricimelekk Cemrece ilk doz da kolum felç kaldı sandım 😀 fakat ikincisi için aynı şeyi söyleyemem hissetmedim bile ağrı dahi cekmedim 👍
Aleovera Hangi kolunuza yaptrmayi tercih ediyorsunuz. Ağrırsa soluma yatamam. Sağımı kullanıyorum ağrırsa yine kullanamam. Sizin fikirleriniz nedir
Cemrece Aleovera Ben direk solu actim kan da hep o kolumdan aldiririm aliskanlik sanirim ordan vuruldu 😀
derinsart Cemrece 😃bende de aynisi olmuştu neler kurmuştum kafamda nasi yan etkiler 😂 bi vurıldum ne agrı ne aci hicbisi olmadi 2 doz bitti bile 3. artık doğum sorasiymiş
Littlespy Cemrece valla çok haklısınız, geçtiğimiz yıllarda işe giriş zamanı olmuştum. Hiç acımadı, sonrasında hafif bir sızı oldu 1 2 kez ama dayanılmayacak gibi değildi. Bence çok abartılıyor bu durum. Sağlık için herşey sonuçta 🙃
Mlksezr Meriseymen korkutmayın milleti 😬 benim hiç ağrım sızım ateşim olmadı kişiden kişiye değişir bence. Ebe uyardı olabilir diye çok şükür sıkıntı yaşamadım iki dozda da. Ki olsa bile dayanıcaz yapacak bir şey yok anayız biz 😂
Arvnmmm Cemrece Benim ilk dozda 2 3 gun kol agrım oldu ama 2 dozunu oldum3 gün önce şükür hiç ağrı olmadı bu sefer dokununca vardı sadece o kdr
halitefe hanibazen ikinci doz gerçekten beni şaşırtmıştı hiç hissetmedim dedim heralde ertesi gün ağrıyacak ama yok öyle oldu bitti ilk dozla alakası bile yok 😁😁