Merve__kozz hulya4627 amin inşallah 🥰 genelde anne karnında olan birşeymiş yüzde elli ihtimalle coğu bbekte görülürmüş tedavi süreci maksimum 7 günmüş zaten 🙂
Merve__kozz Damla55Defne aynı aynı 9 ay göremedik 😂 biraz daha rötarlı gelmek istedi hanım efendi 🥰 inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız 🙂🌺
Merve__kozz smyra32 amin canım 🙂 valla bende bi tık üzüldüm ama kızım bildiğini okudu banada tatlı bir anı olacak bu 🙂
Nurunannesiii12 Merve__kozz allah anali babali buyutsun saglikl kavusun insallah. kuvezden de daha saglikli cikar ins.bebegin🌸🙏
Merve__kozz Mrvtpz amin canım benim 🥰 anne karnında olan bir şeymiş öyle söyledi erken teşhis cok önemliymiş bu durumda onu söyledi ciğerlere bulasırsa sıkıntı oluyormus cok şükür o durumda değiliz 🤲🏻🌺
Merve__kozz pptya01 amin canım 🥰 ilk doğumum normaldi oda kısa sürede gerçekleşmişti 3 saat gibi bir sürede oğlum yanımdaydı bunda aynı oldu cok sükür 🌺🤲🏻
Merve__kozz Senemunlu eger normal olsaydı gerçekten çok rahat olacaktı sancımı hissetmedim bile o derece 10 cmle doğumhaneye girerken adet sancısı gibiydi ve cok cabuk acılma oldu 🙂
Senemunlu Merve__kozz ilk gebeliginiz nasildi. Evet ama bebis karar veriyor , saglikla kucağınıza almissiniz onemli olanda o :) nasip
Annisno Merve__kozz hayırlı olsun🌼 canım yemek yedirmiyorlar diye biliyorum siz tost diyince merak ettim gizli mi yediniz😂 bende yemeyi düşünüyorum aç açına doğummu olur yaa
Merve__kozz Annisno yooo gayet ebeme sordum 😂 o yanımdayken yedim içtim normal doğumda suda içirdiler bana hiç bir sıkıntı olmadı 😂
Merve__kozz Senemunlu ilk gebeliğimde cok rahattı doğum sürecide cok rahattı sans mı demeliyim acı eşiğim mi yüksek demeliyim bilemedim 🙈
Elf-Brcntrk Merve__kozz normalde adet olduğunuzda nasildi bazıları seyl.diyo adetken şiddetli ağrı çekmeyen dogumda da çekmez diye de doğru mu acaba
Merve__kozz Elf-Brcntrk ben buna katılmıyorum çünkü ben adetliyken ilk 2 gün ölü gibi yatardım. Tabiricaizse geberirdim agrıdan anlatamam yani. Ama rabbim kolaylıyor bence buna inanıyorum 🙂
Annisno Merve__kozz sezeryan için anestezi veriliyor ya her ihtimale karşı yerdirmiyolar sanıyodum ben😱