Merve__kozz Senemunlu ilk gebeliğimde cok rahattı doğum sürecide cok rahattı sans mı demeliyim acı eşiğim mi yüksek demeliyim bilemedim 🙈
Senemunlu Merve__kozz ay insallah benimde oyle olur . Ilk dogumum o kadarzor degildi 2. Yi merak ediyorum valla
Merve__kozz Elf-Brcntrk ben buna katılmıyorum çünkü ben adetliyken ilk 2 gün ölü gibi yatardım. Tabiricaizse geberirdim agrıdan anlatamam yani. Ama rabbim kolaylıyor bence buna inanıyorum 🙂
ZehraK23 Dua et bizede kuzumm İnşaAllahh sağlıkla bizde kucgmza alalım rahatlıkla kilosu ideal bebeginin normalde tam tersi olr çok gözükür ultrason da ama kilosu az çıkar bebeklerin. Ne yedin kuzum yaramış kızına 😊😊
elcindefne Merve__kozz sağlıkla büyütün bebeğinizi inşallah. Benim de kızım olacak bizimki de Defne olacak Allahın izniyle, o yüzden ayrı bi duygulanarak okudum sizin hikayenizi 😊🙏🏼 Tüm hamileler sağlıkla kavuşur sağlıkla büyütürüz bebişlerimizi inşallah
Annisno Merve__kozz sezeryan için anestezi veriliyor ya her ihtimale karşı yerdirmiyolar sanıyodum ben😱
zerana Merve__kozz annesi valla laf sokmadım. Bir Hanımefendi üstüne vazifeymiş gibi kusurup bir de kendi olmayan beyniyle beni aşağılamaya çalışmış. Cidden soğukkanlı ve sakin kalabilmeyi gerektiriyor annelik. Bunu takdir ettim.
Merve__kozz zerana evet anneliğin en önemli yanı bu gerçekten soğukkanlı ve sabırlı olabilmek eminim sizde öyle olacaksınız 🙂 sizde söylenenlere aldırmayın bosverinnn