Merve__kozz alininannesiiiii amin canım inşallah 🥰 25. Haftada baş geliş oldu 38. Haftada kanala girdi 🙂
alininannesiiiii Merve__kozz bizim oğlan haylaz galiba 37.haftamdayım daha baş aşağı dönmedi normal istiyorum bakalım bende ama herşey nasip sağlıkla kavuşalım inşallah
Merve__kozz alininannesiiiii hç belli olmaz bi anda dönebilir 🙂 rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🥰
Beyzademiirrr Merve__kozz Allahım analı babalı büyütsün 😍merak ettiğim alttan da dikişiniz varmı?varsa hem sezeryan dikişi hem alttan zor oldumu?
bsr-asn-ozr Merve__kozz masaAllah sağlıkla, mutlulukla büyütün kızınızı inşaallah (kandil duası:). Ben de aynı klinikteki Senem Hanıma gidiyorum. Medicana hastanesinden memnun kaldınız mı genel olarak biz de orada düşünüyoruz da.
hulya4627 Merve__kozz sağlıkla kucağınıza alır evinize getirirsiniz inşallah rabbim ömrünü bahtını güzel eylesin yanlış anlamasana kanında neden enfeksiyon çıkmış doktor bişi dedimi
Merve__kozz hulya4627 amin inşallah 🥰 genelde anne karnında olan birşeymiş yüzde elli ihtimalle coğu bbekte görülürmüş tedavi süreci maksimum 7 günmüş zaten 🙂
Damla55Defne Merve__kozz benim de kızımın adı defne olacak. Bizim kızda yüzünü göstermiyor, elleriyle kapatıyor. Sizin defne de nazlı çıkmış🥰 Allahım analı babalı büyütsün canım. Rabbim güzel günler görmeyi nasip etsin
Merve__kozz Damla55Defne aynı aynı 9 ay göremedik 😂 biraz daha rötarlı gelmek istedi hanım efendi 🥰 inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız 🙂🌺
Vuslat23 Merve__kozz benim en cok korktuğum şey ilk normaldi ve şükür iyiydi bu 2. Sezaryane dönmez 🙏 ınsAllah
Esen2 Miray53 sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahım kavuşun bir an önce hiç ayırmasın güzel allahım sizi
smyra32 Merve__kozz Allah analı babalı büyütsün cnm.. ne yalan söyleyeyim oraya kadar geldikten sonra üzüldüm sezeryan olamana ilk doğum normal miydi,? Bende kızımin ismini defne koyacaktim oğlum Elisa koydu
Merve__kozz smyra32 amin canım 🙂 valla bende bi tık üzüldüm ama kızım bildiğini okudu banada tatlı bir anı olacak bu 🙂
Mrvtpz Merve__kozz Allah saga saglim yanınıza gelmesini nasip etsin insallah 🥰 kandaki enfeksiyon neden oluyomus doktorunuz bisey dedimi bende bu durumdan korkuyorumda ? 🙏🏻
Merve__kozz Mrvtpz amin canım benim 🥰 anne karnında olan bir şeymiş öyle söyledi erken teşhis cok önemliymiş bu durumda onu söyledi ciğerlere bulasırsa sıkıntı oluyormus cok şükür o durumda değiliz 🤲🏻🌺
Merve__kozz pptya01 amin canım 🥰 ilk doğumum normaldi oda kısa sürede gerçekleşmişti 3 saat gibi bir sürede oğlum yanımdaydı bunda aynı oldu cok sükür 🌺🤲🏻
Senemunlu Merve__kozz allah anali babali buyutsun insallah , ilk dogumunuza gore 2. Dogumnuz daha mi rahatti . (Normal dogum icin soruyorum) ben normal dogm yaotm 2. Gebeligim suanda merak ediyorum acikcasi
Merve__kozz Senemunlu eger normal olsaydı gerçekten çok rahat olacaktı sancımı hissetmedim bile o derece 10 cmle doğumhaneye girerken adet sancısı gibiydi ve cok cabuk acılma oldu 🙂