Zynpozdmr Yaaa en kısa zamanda kavuşun inşallah sağlıkla sıhhatli büyüsün defne hanımcım 🥰 Merak ettiğim bir soru var ilk gebeliginizde doğumunuz yine mi kolay geçmişti benimde ikinci dogumum olucak inşallah 🤭
Merve__kozz Zynpozdmr evet ilk doğumumda kolaydı cok şükür buda öyle oldu 🥰 sizede kolay doğumlar dilerim 🥰
Zeynep123_ Merve__kozz oh ne guzel dogurmussunhz hic agriniz batmaniz olmadimi peki benimde 2.dogumum olucak insallah😌🤲🏻
Merve__kozz Zeynep123_ sezeryan agrısı illaki oluyor ama dayanılmıcak gibi değil zaten 2 3 saatt2 agrı kesici vuruyorlar hemen toparlıyorsunuz 🥰
Zynpozdmr Merve__kozz inşallah benimde kolay olur ilk dogumum 3 saatte gerçekleşmişti umarım kısa sürede olur guzel dilekleriniz için teşekkürler 🥰
Elf-Brcntrk Merve__kozz normalde adet olduğunuzda nasildi bazıları seyl.diyo adetken şiddetli ağrı çekmeyen dogumda da çekmez diye de doğru mu acaba
Vuslat23 Merve__kozz benim en cok korktuğum şey ilk normaldi ve şükür iyiydi bu 2. Sezaryane dönmez 🙏 ınsAllah
Mom726272 Merve__kozz gözünüz aydın 🥰 ben bişey sormak istiyorum benimde 2. Gebeliğim ilk doğumum da 12 saat sancı çektim 🤦♀️ sizin 2. İlki göre kolay mı oldu yani bebeğiniz biraz daha zayıf olsa gene normal yaparmışsınız demekki açılmanızda hızlı olmuş maşallah 💙
Merve__kozz Mom726272 2. Doğumlar kolay olur derlerdi haklılar galiba cok cabuk acılmam oldu 😂 evet kızımda Abisi gbi biraz zayf olsaydı normal olurdu cok kolay🙂
Merve__kozz Zynpozdmr eminim kısa sürer bnmde ilk doğumm 3 saat sürmüştü bunda 1 saatte hızlı hızlı açıldı 🙂
Emel61 Merve__kozz hayırlı olsun Hayırlı evlat olur inşal Allah analı babalı büyütsün darısı başıma hayırlı kandiller
Sineemm Merve__kozz Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasipetsin inşallah 🤲 benimde ikinci doğumum olacak ve kızımın adını Defne asel koyucam inşallah ayın 26sina kadar gelmezse suniyle başlatılacak doğum insallah bende kolay bir doğum yaşarım 🤗
Betuldoksan Merve__kozz rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bu mübarek günde sana en güzel dua tez zamanda evladinla eve dönüşün olsun inşallah benim de ikinci gebeliğim şuan inşallah böyle güzel dogum hikâyesi yazmak banada nasip olur ve diyer tüm hamile annelere yazmak nasip olur insallah🤱🤰…
Merve__kozz Betuldoksan dualrın için çok teşekkür ederim 🥰 rabbim sizede kolay doğum nasip etsin inşallah sennde pozitif hikayni okuyalım burda 🥰
alininannesiiiii Merve__kozz biran önce sağlıkla kavuşun inşallah bebeğinize kaçıncı haftada dönmüştü bebek kanala girmişti hatırlıyomusunuz 😇
Merve__kozz alininannesiiiii amin canım inşallah 🥰 25. Haftada baş geliş oldu 38. Haftada kanala girdi 🙂