Merhaba hanımlarr 🌺 Bu benim 2. Doğumum gayet rahat bir hamilelik geçirdim arada tansiyon düşüklüğü yaşasamda sorun yaşamadık 🥰 15 şubat günü yüksek tansiyon sebebiyle kontrol amaçlı hastaneye gittik doktorumda yatış yapalım sabaha suniyle doğurturuz seni dedi 🙂 sonra ebecim tansiyonumu kontrol edip nstye bagladı hiç sancım yoktu bebek hareketleri gayet iyiydi 🙂 neyse alttan muayene etti 5 cm açıklık vardı 🙈 hemen yatışımı verdiler odaya geçene kadar 6 cm olduk bişeyler yiyecektim 7cm olduk 8 cm de doktorumu arayacaktık ben daha tostumdan bir ısırık aldım geldi tekrar muayene etti 8 cm olmustuk bile 🙈 bu arada sancılarım adet agrısı gibiydi hiç anlamadım 🙈 doğum haneye geçtik doktorum geldi biraz konustuk biraz ıkınma çalısması yaptık 10 cmle catala cıktım 🙂 ama benim kızım cok nazlı cıktı teyzeleri beni biraz zorladı 45 dk kadar 🙈 ben elimden gelenin fazlasını yaptım dayanabildiğim kadar dayandım ama kızımn inadı beni geçti ve çatıdan basını cıkaramadı o yüzden daha fazla zorlamadan genel anestezi ile sezeryane alındım 1 bucuk saat sonra uyandığımda kızım yanımdaydı 🥰 ultrasonda 3200 gözüken kızım 3540 gram doğdu 🤲🏻🥰 doktorum da defne hanım sana bir beden büyük geldi diye motive etti sağolsun 🥰 neyse 2 doğumu aynı anda yasadım diyebilirim bence 😂 gece 11 de girdiğim hastanede 3.45 te doğurdum 🙂 biraz agrılarım var sadece yoksa ayaklandım işimi görüyorum dün hastaneden cıktık. Kızcagızım biraz küvezde kalıcak kanında enfeksiyon cıktı çünkü 5 gün sonra tekrar kavusacagız inşallah 🤲🏻🥰 rabbim sabırsızlıkla bekleyen herkese nasip etsin herkese kolay doğumlar yaşatsın inşallah 🥰 sizde bize birazcık dua ederseniz çok sevinirim 🥰