Elifiko Balık yağı EFA çok iyi olduğunu söylemişlerdi. Doktorumada sordum en iyisi dedi onu kullanıyorum
Esmos26 Hkk0809 doktorunuza danışın evet ben elenatal kullanıyordum balık normalde severim ama bu aralar hiç canım istemiyor bu şekilde söyledim duosvit ile değiştirdi ilacımı doktorum
Hkk0809 Esmos26 ben de yiyemiyorum dedim kendini zorla dedi niye bütün mükemmel doktorlar beni buluyor ki 🤦🏾♀️
Buketkucuk 44Queen kesinlikle sorun bence bana doktorum bunun dışında başka hiçbir vitamin kullanmana gerek yok dedi 28+3 haftalığım ne demir eksikliğim var ne kansızlığım
Minikarpuz DilekDogan78 çiğnemeli ama ben tam olarak çiğneyemiyorum. Nefes almadan 3 4 çevirip suyla yutuyorum :D çiğneyemezsen öyle yap dediler öyle yapıyorum bende:)
badecanisik 44Queen doktorum haftada 1 2 balık tüketiyorsan takviye önermem yeterli dedi daha yeni sordm balık olarak tüketmek daha faydalıymış
Mom97 44Queen Diofol kullanıyorum başından beri ama 8 gün sonra bitecek Ocean Mummy kullanmaya baslayacagım 14. Haftamda.
44Queen Mom97 bende diofol kullanmıştım baya zorlanmıştım o ilacı içerken çok bulantı yaptı bende ama içtim 12 haftaya kadar