ZeynAnk 44Queen ben Omepa VM kullanıyorum. İçinde folik asit var 12+4üm doktorum bir şey demedi. Folik asit belli bi haftaya kadar mı kullanılıyor? Zararlı mı?
44Queen ZeynAnk bende 12 haftaya kadar kullandım sonrasında bi yararı yok fazlası da zarar o yüzden içinde folik asit olmasını istemedim
44Queen Ogretmenanne35 folik asitte var aynı ımom gibi ben ımom kullanıyorum vitamin eksikliğim yok gayet iyi omega da var ama sadece omega olana geçmek istiyorum doktorum bana bıraktı bende karar veremedim
44Queen Mom97 bende diofol kullanmıştım baya zorlanmıştım o ilacı içerken çok bulantı yaptı bende ama içtim 12 haftaya kadar
Mom97 44Queen banada iştahsızlık yapıyo daha 1 kiloyu zor almışım 13 haftada doktorda şaşırdı yiyemiyomusun dedi sabrediyorum 8 gün daha içicem inşallah Ocean Mummy iyi gelir
44Queen Mom97 evet bende ilk 3 ay 1 kg aldım şu an 24 deyim 6 kg birden almışım bırakınca bulantım da kesildi iştahımda açıldı 😂
mom77 44Queen ocean mummy kullanıyorm balık yagı multımıneral multivitamin ayrıca ocean d vıtamını spreyini kullanıyorm ☘️
44Queen mom77 bende onu araştırıyordum sadece ocean mummy mi kullanıyorsunuz bide d vitaminini bende d vitaminini kullanıyorum Şimdi doktora mummy sordum iyi dedi balık yağı oranı da iyi herhalde dimi
Esekoldurengunes Demir ilacı olarak Gynoferon, D vitamini olarak Coledan-D3, multivitamin olarak ise Omepa Vm kullanıyorum 😊
mom77 44Queen bende arastırdım içeriğini temiz zengin buldugum için oceana karar verdim fiyatıda makul 70-80 tl 30 kapsül yutması kolay kokusuz midemide etkilemedi 1,5 aydır kullanıyorm ben oneririm balık yagı var omega 3 var içeriği gercekten cok zengin
Esekoldurengunes 44Queen İçerisinde folik asit yok, balık yağı iceren bir hap. Ben memnunum tavsiye ederim. Tabi doktorunuza da danışmakta fayda var.
pia34 44Queen Efa Daily kullanıyorum, çok memnunum. Kokusu yok bir şeyi yok. Folik asitin bir zararı yok ki bu arada, fazlası vücuttan atılıyor idrarla.
44Queen pia34 bende öyle biliyorum 1 değer yüksek çıkmış kanımda folik asit doktor normal dedi ama fazlası da Allah korusun araştırmalarda otizm e neden oluyor diye okudum