gulsahaliarya Eliiiiiiffff tabi ki sağlıklı bişey değil ama zararlı da değil. Bana abartmadan yiyebilirsin dedi. Bi kaç kere yedim ve hevesim gitti zaten sonra
Fatili Eliiiiiiffff Gebeliğe dair bi sıkıntınız yoksa yiyebilirsiniz çiğ köfte ben dün yedim mesela😋😇
didemturn Eliiiiiiffff çiğ olduğundan bakteri üretme ihtimali çok yüksek o sebeple bende yemiyorum hiç
Lylts Eliiiiiiffff çiğ et ile yapılan toksoplazma dediğimiz enfeksiyona sebep olabiliyor ondan tüketmek sakıncalı deniliyor fakat etsiz yapılan bulgurdan olduğu için zararlı değil dendi.
gulsahaliarya Hamburger sucuk falan yazmışsınızda sucuğu iyi pişmiş yiyebilirsiniz hamburgeri de evde köftesini kendiniz yapıp yiyebilirsiniz ki 🙄 evde yapabileceğim şeyleri ben kısmıyorum yiyorum. Bi zararı yok çünkü
Seda_nrr gulsahaliarya bir tek salam sosis yenmiyor galiba ama ev pizzasının içinde varsa seçmiyorum ben ya diğerleride dediğiniz gibi evde yaptığımız yiyeceklerin ne zararı olabilir ki
fatmArslan06 Ec0709 yiyebilirsin ben hamile olduğumu öğrendim ksc kez işkembe pişirdim içtim tabak tabak oyle kısıtlama kendini iyi pişmiş olan hersey yenir asitli şeylerden uzak dur
-Kbra8- Hazalburca benim de yüksek çıktı Cumartesi günü tekrar yapılacak. Çok korkuyorum bende çıkacak diye. Bayağı zormuş çünkü. Nerdeyse herşey yasak 😢😢 kaçıncı haftadasınız acaba. Sizin de yasak mı herşey
Hazalburca -Kbra8- 34. Haftadayim ekmek ve tatlılar hep ölçülü olmak zorunda dikkat edilmezse bebek iri olur ve bu sağlıklı bir durum degil, normal dusunuyosaniz normal doguma engel olabilir
imerveg Esen3535 ciger 🥺 ben az az da olsa canim ne cekse yiyorum hicbirseyi kesmedim. Sadece cigeri psikolojik olarak yiyemiyorum 😂 ciger elleyip bi yerine dokununca iz muhabbeti var ya onu bildigimden kaynakli agzima bile sürmedim😂
Kubab1244 imerveg ciğeri yiyebilirsin canım hazır pişmiş aldıktan sonra benimde canım çok istedi doğramak kanlı kanlı bi yerine dokunursan olurmş yersen degil
aytn123 imerveg valla ben ilk hamieligimde ciger dogradim pişirdim ben sevmiyorum ama kayinvakidemler için yaptım öyle bi leke olayi olmadi😅 ilk defa duydum bunu
Deryanneadayi Esen3535 kola ve kahve ikisini de çok tüketen biri değildim ama hamileyken kolaaa kolaaa diye ölüyorum hiç içmedim doguma az kaldı direniyorum 💪🏻
juniorinannesi Esen3535 ya yana yeni bi yer açıldı, personelim her gün çeşme kumrusu yiyor. Izmır de olup kumru yiyemiyorum. Dogurdugum gün istiyorum diye söyledim. Resmen çılgın gibi kumru istiyor canim. Sevmesem bile..
Begumhane Zynp63 yan yatmaktan Bi sağım Bi solum uyuşuyor daha 19 haftadayım nasıl bitecek bu hamilelik böyle😊
miraninannesi1 Melisacaaglar kızıma hamileyken kelle paça 3-4 kere yedim ben ciğer de yedim.hicbirsey olmadı şimdi yine hamileyim 1 kere paça yedim birde beyran yapiyorm arada ilikli kemik suyuna Zararı olmadı bu zamana kadar şükür
45K27K Melisacaaglar benim canım çekti kelle paça çorbasını evde yaptık ne zararı olabilir ki et dolu çorba 🍜
Mucizemmm12 Melisacaaglar ben iki kere evde yaptım kelle yedim 😂 hiçbir şeycik de olmadı. Kendim yaparsan sağlıklı bir şekilde yiyebilirsin 😃😃
Tugceery Esen3535 en özlediğim yiyecek karışık pizza oldu hamilelikte yiyemiyorum cunku baharati asiri midemi yakiyor😐