[silindi] Esen3535 resmen kuru soğan hasret kaldım 6 aydır soğan soyulan mutfaga bile giremiyorum cok bulandırıyor ama genede özledim
Hkbra Esen3535 şeker hastasıyım ve canım herşey herşey istiyor çok zorlu bi dönem rabbim yardımcımız olsunn hamburger kokoreç çigköfte pizza lahmacun pide köfte ekmek tavuk dürüm herşey 😭😭😭
endobeybi [silindi] içi pişmiş olanlardan denediniz mi onlar da güzel oluyo ben onları yiyorum 6 aydır napim 😋 tempura karidesliler çok güzel 😋
[silindi] endobeybi denedim canım belli bir süre tamam daha sonra fayda etmiyor illa diğerini yiyeceğim😋😋😋
Kubab1244 imerveg ciğeri yiyebilirsin canım hazır pişmiş aldıktan sonra benimde canım çok istedi doğramak kanlı kanlı bi yerine dokunursan olurmş yersen degil
imerveg Kubab1244 biliyorum dokununca oluyor da iste diyorum ya psikolojik olarak yiyince de herhangi bisey olcakmis korkusu olustu😂😂😂
Aycanmbenim Kubab1244 ciğer doğum kusuru yapabiliyor hamilelere önerilmiyor. Araştırmanızı tavsiye ederim
emiras59 Esen3535 yorumları okudum da ben buradaki her şeyi yiyorum midye hariç yani zaten hiç yemedim hayatımda pizza hamburger falan ayda 1 yense ne zararı olur ki 🙆🏻♀️
FatmanurSancak emiras59 bence zararı yok o kadar da ya arada sırada yenebilir diye düşünüyorum aynı bende sizin gibiyim bi midye yemem hiç yemedim
Ozgulos emiras59 ben hafta bit hamburger yiyorum, evde de pizzayi kendim yapıp yiyorum valla dayanamıyorum 🙈🙈🙈
FatmanurSancak Kokoreçi neden yemiyorsunuz yani bi zararı mı var. Mesela ben herseyden yiyorum kokoreçide normalde çok pişmiş olursa yiyorum onun dışında hersey yiyorum ya😂 bi tavuktan tiksindim
Gulfeem FatmanurSancak ben herseyi yiyorum kokoreç hariç. Bakteriye cok acık bir besin kendisi normalde bile cok tüketilmesi önerilemz hamilelikte toksoplazma riskini artirir. Yemeyin bence sizde.
iiremgrzbyr Nazk bende mağlum her yer kapalı olduğu için doktora gittiğim günlerde hatta geçen hafta paket yaptırdım dayanamadım 😅 hergün olsa hergün yerim o derece🙈😃